Categorii
Intrebari de la cititori

Cautam echipa constructii Brasov – restaurare casa saseasca + casa noua

Buna! Cautam echipa de constructii pentru construirea a doua case. Casele sunt localizate in Codlea, Brasov. Prima casa este o casa saseasca ce trebuie restaurata + are o extensie noua, iar cea de a doua trebuie construita de la zero.


Este o lucrare destul de complexa. Cautam o firma serioasa cu un portfoliu divers si cu multa experienta in abordarea unor stiluri atat moderne cat si cu finisaj traditional sau diferit fata de designul autohton.
Tin sa precizez ca se vor folosi materiale doar de calitate superioara majoritatea facute pe comanda iar lucrarea trebuie efectuata cu mare seriozitate. Daca sunteti interesat, va rog lasati-mi un email cu detalii sau intrebari pentru a va putea trimite planurile si toate documentatiile. Multumesc.

Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Cautam echipa constructii Brasov – restaurare casa saseasca + casa noua.

7 răspunsuri la “Cautam echipa constructii Brasov – restaurare casa saseasca + casa noua”

Buna ziua,

Pentru oferta cat si un pret corect asteptam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail sau numar de telefon
Tel. 0758284022
E-mail scadiconstructsrl@gmail.com

Va aducem la cunostinta ca detinem portofoliu de restaurare case declarate monumente.De asemenea in cartierul Stupini din Brasov avem realizate peste 20 de proiecte de catre firma noastra.

Cu stima si deosebit respect
Echipa
Adi Construct

Buna ziua, daca doriti o colaborare serioasa,suntem o firma cu multa experienta cu executie de lucrari bune cu specificul asemanator
Putem fi contactai la telefon 0745558307

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *