Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie duplex, parter si etaj, Arges – Mioveni

As dori sa construiesc un duplex, parter + etaj, amprenta 120 m = 60 m + 60 m (parter: bucatarie + camera de zi, baie si un dormitor, Etaj: 2 dormitoare + baie + dresing). De preferat design modern.


Suprafata teren: 600 mp, 20 m latime, 30 m lungime cu front stradal pe toata lungimea. Ma intereseaza costul pentru constructie: la cheie si la rosu. As prefera sa fie o firma care sa se ocupe de tot: proiect, autorizatii, constructie, diriginte de santier, etc. Locatia, Mioveni judet Arges.

Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Constructie duplex, parter si etaj, Arges – Mioveni.

6 răspunsuri la “Constructie duplex, parter si etaj, Arges – Mioveni”

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-ap-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp19692yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie si in Arges
STIMA

Buna seara
Santem firma de constructi din zona ne putem ocupa de tot pretul nostru este
duples 240 m 2 la rosu manopera plus material 40 800 e inclusiv acoperis montat
duplex la cheie manopera plus material 84000 e
construlems@yahoo.com
este un pret orientativ

Bună ziua noi suntem o firma din Draganesti-olt și lucram la rosu cu.prețul de 40€ manopera și cu materiale noastre 160€-190€ mp construibil de finisaje cred ca se poate discuta și atunci când construcția este ridicata noi nu ne ocupam de avize și proiecte pt mai multe detalii la tel 0765894924 multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *