Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri schimbare acoperis din 4 ape in doua ape?

Buna ziua, as dori in primavara sa schimb acoperisul din 4 ape in doua si nu stiu exact ce mi-ar trebui sa cumpar si cam cat m-ar costa toata treaba; materiale (cumparate de mine) si manopera.


Casa are aproximativ 85 mp, e pentru judetul Ialomita! La fel as vrea sa refortez podina incat cea care e acum nu este prea solida. Multumesc anticipat!

Intrebare de la Fani, pe adresa redactiei: Costuri schimbare acoperis din 4 ape in doua ape?

5 răspunsuri la “Costuri schimbare acoperis din 4 ape in doua ape?”

Buna seara,
Cu siguranta o sa aveti un acoperis de aproximativ 150mp.
Informativ va pot spune urmatoarele:
Demolare decopertare:1000 ron
Material lemnos pt sarpanta,podine etc 10000 ron
Manopera dulgherie 6000 ron
Tabla material 5000 ron
Manopera montaj invelitoare 3000 ron
O sa mai aveti si lucrari de tamplarie

Cu stima,
Echipa RUBIK

Bună ziua suntem o societate din Ialomița care va putem asigura schimbarea acoperișului într-un timp foarte scurt pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la Nr de telefon 0721537511 sau pe adresa de email amacrisconstruct@yahoo.com .cu stima și respect Sc amacrisconstruct srl.

Buna ziua.
Nu cred ca alegeti optiunea ce-a mai buna . Nu dv trebuie sa cumparati materialele ci constructorul .Dv cumparati materialele dupa o informatie primita aici si constructorul poate venii cu o alta idee constructiva , asta in dituatie in care nu exuista un proiect de executie . Totodata materialul se va stramba ,rorsiona ,crapa etc , in curtea dv , Plus ca puteti ramane cu resturi . Nu trebuie decat sa identificati constructorul serios care sa va faca treaba buna la un pret corect .
In ce locatie in IALOMITA ? Noi suntem din campina -ph
Pentru alte detalii ne puteti contacta pe office@constructii-caselemn.ro Cu stima 0722235456

Buna seara!Pentru oferta personalizata materiale construcții nu ezitați sa ma contactați 0757101098,ionut.irimia@arabesque.ro

Buna ziu lucrarea e foarte simpla pt un mester priceput in primul rind planul o poza si panta acoperisului ,in ce zona la citi km de bucuresti ,muncitori cu experienta si seriosi contactatine o zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *