Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce preturi se construieste in 2018 la rosu?

Buna ziua, in primavara acestui an vreau sa incep constructia unei casei cu suprafata de 158 mp construiti. Cu ce pret se construieste la rosu in 2018?


Intrebare de la BGDan, pe adresa redactiei: Cu ce preturi se construieste in 2018 la rosu?

298 de răspunsuri la “Cu ce preturi se construieste in 2018 la rosu?”

Pret manopera 50 euro mp suprafata construita ,desfasurata.
Iar cu materiale 175 200 eurio mp in functie de planurile de rezistenta si materiale folosite.
Detalii 0734844617 sau 0766271435

AN NOU FERICIT
CONSTRUIM CASE LA ROSU MANOPERA CU 50E M2
MNOPERA +MATERIAL 170 E
CONSTRUCTI CASE LA CHEIE MANOPERA 200 EM 2
MANOPERA + MATERIAL 400-450 E M2
CASE SAU CABANE DIN LEMN 300-3500 E M2 INCLUS FUNDATIE
RELATI
construlems@yahoo.com

Pretul depinde de multi factori: complexitate, suprafata construita, zona unde se construieste, detaliile de proiectare, cu firma/regie proprie etc. Nu uitati ca ,pe langa firma/echipa, trebuie sa angajati si Diriginte de santier, RTE pe specialitati. Deci, dpmdv, fiecare casa are pretul diferit chiar daca are aceeasi suprafata.Cel mai corect este sa trimite-ti proiectul complet la mai multi constructori si astfel va faceti o idee de unde porniti. Spor.

Eu nu nu contest ca recomandarile nu sunt bune….dar va spun o experienta de a mea. Anul trecut am avut o echipa de meseriasi care lucrau la o persoana influenta care avea o cladire de renovat pe Calea Victoriei si aceasta echipa lua materiale de la aceasta persoana si mi le aducea mie desi eu am platit pentru materialele mele…Concluzia e ca i-am spus ca eu nu am nevoie de materiale de la altii si vreau factura …logic ca a fugit si nu sa mai facut auzit….La actiunea lui murdara am sunat persoana care l-a recomandat si nu sa conclus nimic …sa eschivat ca il stia un om serios….din pacate nu puteam sa ma cert cu nimeni sau sa dau de pamant cu careva ca tin la libertatea mea asta
pentru banii mei pierduti. Deci recomandarea nu a ajutat la nimic in cazul meu.

Buna seara se pot face prețuri pe categorii de lucrări, fără avansuri,materiale cumparate de beneficiar, plata la săptămana cu factura, pentru mai multe detalii contact la mail : tuineamarian@yahoo.com

Buna seara !
Pretul pentru constructia la rosu poate varia in functie de mai multi factori. Pentru a face o oferta de pret sunt necesare documentele constructiei ( planuri/memorii/….) Va rog a ma contacta pentru mai multe informatii.
Cu respect,
Inginer Antonescu Florian
0729.752.455
nk.companysrl@gmail.com

Buan ziua

Foarte important. Ce fel de casa si in ce zona a Romaniei.Diferentele sunt fff mari. Un salariat in Bucuresti/Ilfov castiga in medie 3000 lei si cazare daca este cazul, iar unul in Teleorman de exemplu 1700 lei fara cazare….inmultiti cu 5 persoane aceasta diferenta(6500 lei), o inmultim cu 2 luni(sa zicem ca atat dureaza lucrarea, deci 13000 lei), o impartim la suprafata(83 lei…17,5 euro/mp construit), concluzia, in teleorman o poti face cu 30 euro/mp, iar in bucuresti/if cu 47,5 euro/mp.
PS: ca si la GOOGLE trebuie sa stii ce sa intrebi ca sa primesti raspunsuri….si ai grija la virusi ca e plin internetul 🙂

Buna ziua. construesc case la chie la rosu cu materialele mele .pentru orce fel de informatii su-nati la nr 0725042 108

Buna ziua . Un pret de manopera pe mp la rosu casa p +2 suprafata desfasurata 200 mp . In Bucuresti.

Buna ziua. construesc(CONSTRUIESC) case la chie (CHEIE)la rosu cu materialele mele .pentru (Pentru)orce(orice) fel de informatii su-nati (sunati)la nr (nr.tel sau tel.)0725042 108
Imi cer scuze dar nu am rezistat :)

CONSTRUIESC CASE. Preturi in functie de marimea si complexitatea lucrarilor tel.0731227399

Buna seara dragi constructori , in toamna acestui an am in plan o construcție P+3 in Eforie nord cu o suprafața de 520 m2 construibili. Destinația aceste clădiri este de hotel 3 stele , ma interesează prețuri la cheie pe m2 . Va multumesc aștept oferte.

Buna

Doresc oferta pt constructia unei case de 145 mp utili in Targu Mures, doresc pret manopera la rosu , pret manopera plus material la rosu.
Proiectul este in curs de autorizare , Pud efectuat, Urbanism constructii efectuat , deci cateva luni si iese autorizatia.

email . slautomobiles@yahoo.com

0745885422

Buna ziua,doresc sa construiesc un etaj cu acoperis pe o suprafata de 140m2 in Bucuresti.Sunt in faza de autorizare Certificat de urbanism.Detin arhitect,diriginte de santier si ma ocup de toate autorizatiile.Etajul se construieste peste un parter executat acum 7 ani peste care sa turnat placa si a fost lasat pregatitor fierul beton de legatura.Suprafata este dreptunghiulara 10mx14m.Test de rezistenta efectuat.Ma intereseaza constructie la cheie,cu materiale incluse(sau nu).Doresc o firma serioasa care ofera garantia lucrarii!

Pot fi contactat la 0734282620,Cristi

Salut, ma intereseaza finisarea constructiei :incalzire , instalatia electrica desi lumina este in casa cu contract,instalatia sanitara, gletuit,schimbat ferestre, gresie +parchet , tavanul de refecut cu materiale noi si izolat, casa izolata pe afara p+1 total 160 m patrati . Manopera in Bucuresti ? Multumesc

Buna ziua, executăm construcții civile, industriale , finisaje de înaltă calitate, montaj piatra naturală instalații sanitare, instalații electrice, instalații gaze societatea noastră este autorizată ANRE pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon : 0728.370.700 / 0775.608.370

SC.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE-LA ROSU SAU LA CHEIE, cu sau fara materiale
numai in Bucuresti-Ilfov,lucram numai cu contract,facturi si chitante pentru manopera lucrari executate, procese verbale pentru lucrarile ce devin ascunse, necesare la intocmirea cartii tehnice, pentru detalii accesati lazar – constructii.com sau trimiteti proiectul la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua
Doresc sa construiesc o casa cu mansarda in jud. Timis de aprox.80 m2 amprenta la sol. Se poste un pret la rosu sau la cheie cu materialele incluse?

Buna ziua,in 2018 preturile vor fi de 50 ,60 euro mp suprafata construita desfasurat,cei care construiesc cu 25 ,35 euro nu au muncitori calificati ori lucreaza cu ziua.
Firmele de constructie duc lipsa de personal iar un muncitor bun nu lucreaza fara 120,150 ron pe zi .
Va urez spor la munca si cat mai multe contracte.

Pentru Dl Ciprian un pret estimativ de 50 euro mp suprafata construita desfasurat la rosu,manopera .
Detalii 0734844617

Ma intereseaza pret 2018, la rosu (material+manopera), parter+etaj mansardat; amprenta la sol 100mp, h constructie 6,50m; zona Magurele-Ifov.

Societate Comerciala cu peste 25 de ani de experienta in constructii case la rosu,executa constructii case la rosu la pretul de 50-60E/mp,negociabil,in functie de gradul de dificultate.Garantam termenele de executie si calitatea acestora.Pt mai multe detaliI:endresifiul@yahoo.com sau tel.0756702880.

Abri Construct – Oradea – Constructii case la rosu 50 Euro / mp. Dispunem de 30 de muncitori (zidari, dulgheri, fierar-betonisti) cu experienta de peste 15 ani in constructii. Garantam calitatea lucrarilor si respectarea termenelor de executie. Am construit 34 de case la rosu in 2017. Informatii: E-mail: abri.construct.oradea@gmail.com, Tel: 0771 102 393

Pentru o casa mica cu 2 camere de maxim 60 mp la 20 km de Iasi care ar fi pretul de executie la rosu? Ma intereseaza ambele variante ( cu/fara materialele mele). Am un buget deja disponibil pentru lucrarea respectiva si nu stiu daca ma incadrez în bani. Planul e relativ simplu pentru ca vom locui 2 persoane acolo si nu ne trebuie cine stie ce. Doua dormitoare, o baie si bucatarie open plan posibil cu living room. Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!

Buna ziua, sunt din Cluj. Doresc o oferta manopera pentru casa de 130 mp finisata exterior, semi-finisata interior. Partea de instalatii o acopar eu ( electricitate si incalzire). Casa va fi din caramida si acoperis din tigla ceramica. Astept oferte pe mail sau la telefon 0748 781 758.

Buna ziua,
Ma interezeaza pretul pe mp la rosu, pentru constructia unei case in Brasov, 90 mp aprenta la sol, parter si mansarda.

Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma informati cat ar costa constructia unei case cu suprafata desfasurata de 200 mp. Casa este pe un singur nivel plus pivnita. Cat costa metrul patrat la rosu si manopera. Zona Alba iulia Sebes. Va multumesc !

Pentru oferte de pret la constructii case la rosu in Bihor, Arad, Timisoara, Satu-Mare, Cluj va rog trimiteti email cu planurile casei la adresa E-mail: abri.construct.oradea@gmail.com, Tel: 0771 102 393. Primiti o oferta in maxim 3 ore.

Buna ziua
Oferim seriozitate și profesionalism, îți oferă posibilitatea de a avea piscina dorita.
Realizam piscine din: cofrag izobloc, metalice (oțel galvanizat) de la A_Z in toată țara..
Echipamente de ultima generație și finisaje de calitate, durabilitate, amenajarea piscinei și a părților înconjurătoare..
In kitul piscinei este inclus: construirea piscinei asamblarea echipamentelor finisaje interioare și exterioare piscina( Liner, Mozaic, Ceramica, Mărgele, Plaja).. și mai multe cerințe ale proprietarilor. La cele mai bune prețuri. Oferim factură și garanție.
Mail capriusxf@yahoo.com
0720987755

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua!

Ma intereseaza o oferta de pret pt constructia unei case la rosu si la gri, in suprafata construita de 140 mp, situata in apropiere de Bucuresti.

M-ar interesa doar manopera, materialele le asigur eu.
Multumesc,

Buna ziua doamna Mariana !
Dorim o colaborare de aceea nu dorim a va da o oferta eronata fara baza unui proiect sau a unei discutii. Pentru o oferta buna si exacta va rugam sa ne contactati.

Cu respect,
Inginer Antonescu Florian
0729.752.455
nk.companysrl@gmail.com

Buna Ziua. Construiesc case. La CHEIE. la rosu cu Materialele Mele. Pentru orice fel de informatii sunati. Nr Tel 0737148926

va salut
intentionez sa construiesc o casa cu subsol de 12 mp, parter 87 mp di mansarda cu inaltimea de 1,7 m in suprafata de 87 mp in apropiere de Craiova, Zona ANL.
am apa si curent
doresc o oferta pentru manopera la rosu si \ sau casa la rosu.
Multumesc

Pentru domnul Benedek.

Multumesc pentru raspuns,
Pretul de 14000 euro este doar pentru manopera sau si cu materialele incluse.

DRAGI BENEFICIARI…
NU MAI PUNETI BOTUL LA PRETURILE ARUNCATE… de unii care fara sa vada un proiect, fara sa faca o estimare dupa o lista de materiale, dau preturi de agatat clientul…
M- am saturat sa fiu sunat, sa preiau lucrari neterminate de asemanea indivizi, care agata clientul cu pretul cel mai mic iar la primul semn ca e greu in constructii o taie.
Verificati cel putin doua trei lucrari facute de ei, pentru a va asigura ca sunt seriosi
astfel o sa va caiti amarnic…
Cu respect,
Mihai Lazar

Va salut!
Doresc sa construiesc o casa cu amprenta de 176 mp ( inclus 2 terase insumand 16 mp). Casa este desfasurata doar pe parter. Fundatia este de 1.5 m cu talpa. Construirea acesteia se va face in imediata apropiere a orasului Galati. La pereti se va folosi Bca. Exista un beci amplasat sub garaj iar podul are o inaltare a peretilor de 1m, neavand compartimentare ca mansarda ci doar ramane pod. Peste parter este prevazuta placa. Doresc un pret manopera mp. Cu cine voi lucra este de mentionat ca se vor executa doua case in tandem. Celalalt proiect nu este inca gata dat va fi peste o saptamana.

Perntu doamna Mihaela.
Pentru o oferta concreta sii detaliata va rugam sa ne trimiteti proiectul si daca aveti si necesalul la materiale la adresa viorelrusu75@gmail.com,sau sa ma contactati la tel 0747460064.
Pretul corect seface numai cand se vede proiectul nu asa la pe povesti.
Cu stima.
Viorel Rusu.

Buna ziua
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra.
Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit , la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu se construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Chiar prin faptul ca suntem o echipa manageriala de ingineri constructori putem sa va spunem ca nu este suficient sa construiesti zi de zi si sa proiectezi iar atunci cand cineva iti trimite o schita tu sa stii costul casei.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Informativ va comunicam ca preturile de realizare a constructiilor (manopera + materiale) se incadreaza :
– „la rosu” intre 125 – 175 euro / mp + TVA;
– „la cheie” intre 250 – 350 euro / mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 500 E / mp daca dvs. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, vitralii, , ….. etc.
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
– specificati din ce se doreste a se realiza constructia : lemn, caramida, bca, etc ……
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Am nevoie de niste preturi pentru terminarea unei case P+M.
pret la cheie , realiste ! cat si timpul de executie, predare.

Daca gasesc un constructor bun ii pot trimite detalile pe email si discuta telefonic.

Teren 457 Mp,Proiect P+M

Teren situat in sat Postavari la 5-6 km de centura Popesti Leordeni.
Pe teren exista proiect casa P+M deja ridicat pana la etaj trebuie turnata placa, am caramida pentru a continua constructia .
Gard din baton cu BCA 2,10m inaltime,fundatie.

curent tras pana la teren

Apa,put facut prin interiorul beciului ,beci 17 mp betonat

AC= 72mp
AD= 144mp
AU= 115.60mp
pot=16%
cut=0.32
H max strasina = +4.35m
H max locuinta = +7.6139

ofertele le astept pe adresa de email ztunoi@yahoo.com

fasa septica nu este facuta , decat sapata groapa.

gardul este facut.

o seara frumoasa si astept constructorii sa imi prezinte pe email ofertele.

Multumesc.

Astept sa fiu contactat pe adresa de email ztunoi@yahoo.com si sa trimit documentatia , proiect si sa discutam detalile.

urmand sa primesc din partea dv un deviz.

multumesc.

Bună ziua!!!
Am nevoie de niste preturi (manopera)pt renovarea unei case din anii 70.in jud Dolj la 40 km de Craiova .casa are 3 camere si un hol e din cărămidă cu fundație fără fier..vreau sa o întăresc cu stalpi de beton .centura .si 4 randuri de caramida peste pentru mansardare.plus acoperis…si as mai vrea un alt pret dacă as face aceeași casă de la 0…pt comparatie

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua Dna Doina

Nu este corect sa intrebati romani din romania acest lucru, mai ales ca nici nu stiu despre ce este vorba, intrebati firme sau independenti sau asociati din belgia despre acest lucru si puteti afla ceva mai aproape de adevar…. aveti insa grija la tepari ca sau mutat in tari dezvoltate cu multi beneficiari necunoscatori,creduli si cu multi bani, iar arhitectii belgieni sunt partasi la toata mizeria.

Mult succes

Sa realizezi, in ziua de azi, cu 25-40euro/mp la rosu o suprafata efectiv construita, poate fi o mare realizare, in mod sigur o mare minciuna.

Buna ziua d-na Aurora Cristea. Nu se poate spune daca pretul este corect sau nu dar cert este ca daca nu a facut o oferta de pret in baza proiectului (D.T.A.C. + P.TH. + D.D.E.) este un pret care e spus sa prinda lucrarea. Nu stim daca acel pret este cu tva sau fara tva iar daca e cu tot cu tva este imposibil, la fel nu stim ce cuprinde lucrarea „la rosu” ca si aici e discutie mare ca la unii este cuprinsa invelitoarea (tigla sau tabla)……. nu stim multe cu privire la ce garantie ofera.
Clar si sigur este ca oferta nu se face la mp, se oferteaza la proiect cu oferta detaliata.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Vreau să construiesc o casa parter și mansardă,de 163 m pătrați și am găsit constructor cu preț de 155euro m pătrat,la roșu, spuneți mi dacă este corect ,casa este in localitatea Bârlad jud.Vaslui.Multumesc, aștept răspuns.

Preturi practicate in 2018 ,45,70 euro mp manopera la rosu pe mp ssuprafata construita desfasurat, cine spune ca poate construi cu 25,40 euro sa ma sune pe 0734844617, plata la finalizarea lucrari cu deviz si factura.

Buna ziua ,

Caut o echipa (firma sau PF) pentru consolidare si renovare casa Bucuresti. Detin planurile si proiectul de structura .

tel 0730 170635.

Multumesc,

buna ziua , ma intereseaza pret manopera la rosu pentru o casa p+1 cu talpa de 100 metri patrati, locatia este in Galati , detin proiect

Buna ziua
Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul;plansa invelitoare;plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara;plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa cu mansarda si are amprenta sol de 120 m in Sacele-Brasov. Ce pret ar fi pe m la rosu?

Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie. Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii. Efectuam lucrari in toata tara!!!
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Vreau sa construiesc o casa mica de 70-80 mp intr-un sat de langa Tg Neamt si nu stiu din ce ar fi bine sa o construiesc. Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii? Eventual cu o echipa de constructori? Cam cat m-ar costa „la rosu”? Multumesc!

200 EUR mp abcconstructiipasive. ro/pasi-constructie-casa-pasiva-styro-stone/

Buna ziua. Pentru o colaborare: arhitectura – proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie, oferta de pret va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Pentru dlGeorge ,acum construim in Petricani ,sunatii la 0766271435 si va pot da un pret estimativ ,eventual va putem si construi.

Buna ziua,dl Catallin Franga lasati un numar de telefon sau sunati ma 0734844617

Acest site este dedicat schimbului de informatii, opinii etc.
Asa ca raspunsuri de tipul „nr nostru de telefon este …” nu sunt concludente pentru discutia respectiva.
In cazul acestui fir de discutii, „Cu ce preturi se construieste in 2018 la rosu?”, utile pentru toti cititorii sunt acele mesaje / raspunsuri / comentarii in care chiar se dau niste preturi.
Rugamintea mea este sa se respecte acest principiu.

Buna ziua .construiesc case la rosu la cheie Cu Materiale mele .nr de contact 0725042108 .

Oferta gard modern, gard zincat si vopsit electrostatic si tratat termic, usor de montat

Buna ziua!
Doresc un pret pe mp de constructie la rosu pentru sase duplexuri in Otopeni
Casele sunt P+E+M
Suprafata desfasurata a unui duplex este 374 mp.
Multumesc!

Buna ziua!!!caut constructori casa parter 70mp la rosu in Bacau(Hemeiusi)…ceva oferte??!!multumesc!!!

Buna ziua! Caut constuctor pentru o casa la rosu, cu suprafata de 190 mp construiti.Lucrarile pot incepe si luna asta. Mentionez ca sunt din Iasi

Buna ziua doresc sa fac o casa p+m suprafata construita 214 mp in zona buftea , ma intereseaza un pret la rosu cu materialele mele . Va multumesc.

Buna ziua , doresc sa fac o casa la rosu p+m de 214 mp suprafata construita cu materialele mele , ma intereseaza un pret pt mana de lucru . Va multumesc. Casa se face in ilfov .

Buna seara. Domnul Eugen pentru o oferta de pret sunati la nr 0725042108

Buna seara.
As dori sa construiesc in orasul Rm. Valcea , un spatiu deschis, fara camere ( gen hala ) doar parter , acoperis intr-o apa de 100mp .
Care ar fi costurile manoperei la rosu ? Dar la gri sau la cheie ?
Imi poate da cineva mai multe informatii ?
Este cineva interesat sa preia lucrarea ?

Caut firma constructii pentru Constanta, casa parter 80 m2, daca ma puteti ajuta cu o recomandare : camelias.ispir@ gmail.com

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Rm Valcea si imprejurimi
STIMA

Dispun de un buget de 80000 euro,teren .A si dori sa construiesc o casa (terenul este in panta nu f mare)cu 8camere fiecare cu baie o bucatarie si o sala de mese. Nu am proiect.Constructia se doreste la cheie. Ma pot incadra in buget? Va multumesc pt raspunsuri!

Daca suprafata construita va fi de 160,180 mp va puteti incadra,detalii 0766171435 sau 0734844617

Vreau sa acord un feedback pentru Lazar COnstructii
Tocmai ce am sunat la aceasta societate pentru a discuta despre constructia unei case…domnul care a raspuns si a fost foarte expeditiv, la modul ca nu putem discuta absolut nimic fara un proiect de constructie si demolare…nu stiu cum isi atrage clientii in acest mod
Imi dau seama cat sunt de seriosi dupa modul in care isi trateaza clientii!!!
Nu as colbaora cu aceasta societate..parerea mea este ca ar trebuie sa fie mai deschisi si ar trb sa isi trateze cu mai mult respect

lazar-constructii.com/preturi-constructii-case-bucuresti.html

NU COLABORATII CU ACEASTA FIRMA!!!

Buna ziua,am o casa pe care vreau s o modific si s o extind, suprafata ajunge la 134mp.
Treb turnata temelia cam la 80% din suprafata casei.
Ma intereseaza cu tot cu materiale pana la rosu si cu/fara acoperis.
Multumesc!

buna ziua as vrea sa construiesc la campulung arges o casa cu suprafata de 120 metri patrati pe stalpi cu 2 etaje fara subsol mar interesa pret la rosu ?

As dorii sa știu și eu cat este mp2 construit ptr o casa de 80 mp2 la cheie in Tulcea?

Dn Victor pretul estimativ ar fi de la 40.000 euro..pretul variaza in dependenta de peferintele dmneavoastra….

Vreau sa construiesc 2 case una are suprafața construită 120mp iar alta 250mp…un preț la Tg Jiu…
La roșu
La cheie
Multumesc

Buna ziua!
Doresc sa construiesc o casa la rosu in Constanta ( Cumpana) 50mp la sol P+E, 100 mp utili.
Care este pretul la rosu? Manopera si manopera+ materiale?
In cat timp este gata constructia?
Multumesc frumos!
Astept oferte serioase.

D-na corina..Pretul ar varia intre 40000euro….si 50000…….depinde de preferintele dumneavoastra.(0732034494)

D-na Corina dupa descriere nu se poate face oferta corecta. Se poate oferta doar daca vrei sa prinzi contractul si sa prostesti beneficiarul. Cine oferteaza nu are de unde sti CF (cota de fundare) si cate materiale intra in acel proiect vorbesc doar ca la carciuma sau ca in politica nimic real sau concret. Dupa o experienta de 25 de ani in constructii inginer, seminarist, verificator MLPAT,diriginte de santier, RTE-ist,expert tehnic, profesor univestisar, ca de la femeie la femeie o spun si o argumentez. Pentru orice informatii va stam la dipozitie.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Doresc pret estimativ pentru constructie P+M amprenta la sol 80 -86 m2. Constructia va fi executata in com. Jaristea sat Padureni jud. Vrancea. Pret la rosu.

Buna ziua. Zilnic aud aceeasi intrebare: cat face mp? da plus-minus, aproximativ? daca nu le raspunzi tot ei sunt revoltati si nervosi de parca le esti dator. Le raspunzi profesionist si te ignora sa nu mai spun de atitudinea pe care o au cand le raspunzi profesionist. Zilnic vad raspunsuri care nu au nici o treaba cu un proiect de casa sunt doar raspunsuri fara nici un temei legal sau fara un gram de profesionalism.Noi spunem ca oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra. Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit, la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu se construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Chiar prin faptul ca suntem o echipa manageriala de ingineri constructori putem sa va spunem ca nu este suficient sa construiesti zi de zi si sa proiectezi iar atunci cand cineva iti trimite o schita tu sa stii costul casei.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Informativ va comunicam ca preturile de realizare a constructiilor (manopera + materiale) se incadreaza :
– „la rosu” intre 185 – 235 euro / mp + TVA;
– „la cheie” intre 400 – 450 euro /mp + TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 700 E / mp daca dvs. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, vitralii, etc.
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

pentru dna Gorgiana,pret manopera 45,50 euro mp iar cutot cu materiale 170 ,190 euro mp suprafata construita desfasurat,
detalii 0766271435 sau 0734844617

Buna ziua,

In primavara anului 2019 as dori sa incep constructia unei case care as dori sa arate in felul urmator)terenul este in Bucuresti, sector 2.As dori un pret estimativ la gri, va rog daca se poate:
– pentru inceput m-ar interesa demolarea unei parti din constructia existenta, o suprafata aproximatica de 70 mp, plus acooperis. Ce pret ar fii inclusiv cararea moluzului?
– dupa as dori sa construiesc in jur de 150 mp locuibili impartiti in doua, un miniduplex.Prima casa va avea (actuala bucatarie si baie pe care o voi pastra) un dormitor la etaj si living jos cu un hol mic.
– a doua casa – lipita de prima – as dori la etaj 3 dormitoare iar la parter living, bucatarie si baie.
Multumesc frumos pentru ajutor!

Buna ziua,
Vreau sa construiesc o casa, parter+ mansarda(aproximativ 200 m2)
Nu stiu ce materiale ce sa aleg: caramida sau BCA.
E o diferenta mare intre zidul de 25 cm si cel de 30 cm (fara izolatie) in ceea ce priveste eficienta termica?
Cat ar costa constructia la rosu- doar manopera?
Multumesc

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua .Doamna Maria daca Dumneavoastra Doriti o informatie .eu va stau la dispozitie or cand .si este valabil pentru or cine care doreste sa afle o informatie Despre casa vrea sa so construeasca. Va Multumesc. sunati la nr 0725042108.

Firma de constructii execut lucrări de construcții la rosu cu preturi începând de la 50 de euro în sus pe metru pătrat construibil. Sunați la nr 0742737343

Buna ziua! Vreau sa construiesc o casa de aproximativ 100 m2 amprenta la sol, parter + etaj. Constructia vreau sa o fac in constanta. Va rog un pret estimativ, dar sa fie realist

Dl. Nicu
Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):
fundatie, demisol, parter, etaj/mansarda, invelitoare, sectiunea principala, sectiunea secundara, fatade, nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului cu nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului iar noi in cel mai scurt timp va trimitem oferta solicitata.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua .construiesc case la rosu .la cheie cu materialele mele .pentru mai multe informati sunati la nr 0737148926.

Buna ziua, trebuie sa construiesc o, casa linga Arad, fundazia deja facuta, proiectul aprobat „tuguan” acum vreau doar primul etaj la anul al doilea. Materialele le cumpar eu.
As dori o firma din, zona Arad, Sami faca o oferta de manodopera. Rog seriositate nu constructori……
Geometrul care va vi, present la locul de munca, ca fi present tot timpul si, a
meu. Multumesc

Buna ziua, ma intereseaza o oferta serioasa pentru manopera unei case la rosu (doar manopera) in comuna Pantelimon, Jud Ilfov. Casa va fi structurata pe p+1+pod. Amprenta casei este de 95 mp, etaj 95mp, cu placa de beton peste etaj si pod in 2 ape inaltat(4randuri de caramida+centura). Ma intereseaza pretul total pe lucrare (unul realistic, nu aberatii), pentru manopera constructiei care se va realiza conform proiectului de strucura. Lucrarea trebuie sa inceapa in jurul datei de 1 august si sa nu dureze mai mult de 3 luni. Astept ofertele dvs. Multumesc

Buna ziua ,am de construit doua pensiuni in Maramures,400/500mp cine ar putea sa le faca ii trimit proiectele si detali ,va multumesc,un pret pe mp ?

Buna ziua ,am de construit doua pensiuni in maramures una 400si una500 mpunde sa tr proiectele detali? Pret mp?

vreau sa construiesc o casa cu o amprenta de 50m (baie,bucatarie,living) si la mansarda 2 dormitoare si un dressing. caut proiect simplu,modern,geamuri mari,camerele de jos usor inalte, acoperisul poate fi din tabla wetterbest si vin ei monteaza sau poate fi pe stil bloc fara tabla, depinde de costuri si avantaje. deci o sa am nevoie de ciment de fundatie,fier,bca,adeziv-m,acoperis – preturile se cunosc, iar in interior nu caut finisaje de inalta calitate ci ceva ieftin spre mediu chiar daca nu e calitativ.
acestea fiind spuse cat ma costa manopera la cheie?

manopera la cheie cu materialele mele pret?
manopera la cheie cu materialele voastre pret?

As dori o oferta pentru o casa la roșu P+M(p=36mp, M=36mp) total 72 mp in Berceni Ilfov.

Buna ziua, pentru o casa (120 mp pe un singur nivel) situata la 20 km de Pitesti (comuna Cocu, Arges) sunt interesat de o oferta pentru manopera / materialele realizarii:
1. sistemului de incalzire prin pardoseala;
2. termosistem cu polistiren de 15cm
Multumesc!

Doresc o echipa/ firma/pfa pentru construirea a doua case la rosu (parter) in Pantelimon , sunt pentru vanzare.
Casele au amprenta de 100 mp acoperisul e in doua ape zidaria se face din caramida , doua dormitoare baie bucatare living .
Daca e cineva dispus sa imi construiasca cu un pret de pana in 35 Euro mp la rosu ,doresc sa ma contacteze la nr 0723925903 dupa ora 12 :00 pana in ora 2:00
Multumesc

Parerea mea este ca la 35 euro mp in ziua de astazi mai ales in Bucuresti nu poate sa faca nimeni , doar un constructor de mantuiala , in Ardeal fara 50 eur nu sta nimeni de vorba . Un simplu muncitor in ziua de astazi cere 150-200 ron , facand un calcul simplu 4 pers in 2 luni aprox 8000-9000 eur salar …
Am cautat si eu un constructor in Mures am sperat la 35 -45 eur mp dar nici vb .Sper sa isi revine preturile ca deja sunt in aer.
Succes

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Buna ziua, ma intereseaza o oferta serioasa pentru manopera unei case la rosu (doar manopera) in comuna Domnesti, Jud Ilfov. Casa va fi pe cadre pe p+1 acoperis tip terasa. Amprenta casei este de 100 mp, etaj 100 mp. Ma intereseaza pretul total pe lucrare (unul realistic) pentru manopera constructiei care se va realiza conform proiectului de strucura. Lucrarea ar trebuie sa inceapa la mijlocul luni Iulie . Astept ofertele dvs. Multumesc

Buna ziua, am de construit o casa parter pe cadre in Frumusani langa Bucuresti. Suprafata construita 125mp + terasa 16mp, lucrarea va incepe la inceputul lui Septembrie.
Ma intereseaza pretul total pe lucrare (doar manopera) la rosu, se va respecta proiectul.

Multumesc

Pai se poate si fara a respecta proiectul ? Pretul se da dupa ce se analizeaza proiectul. Chiar si doar manopera.

Buna ziua,
Doresc sa rénovez interiorul unei case in Franta (subsol,parter,etaj si mansarda) M-ar interesa o firma ce poate oferi lucrari de constructii in strainatate !
Va multumesc,
Crina

Construim de 25 ani case vile in Bucuresti si Ilfov . Manopera 55 e/ mp sau manoperă + materiale 185 e / mp . Firma sau ca particular .

Buna ziua,

As dori pret pentru constructia unei case la Rosu cu materiale incluse in regim P+E 248m construiti in Sat Costi Galati.
Multumesc anticipat.

Buna ziua
Pentru a realiza oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul DTAC + PTH:
– plansa fundatie + detalii de fundatii;
– plansa parter;
– plansa etaje/mansarda daca este cazul;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– plansa fatade;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
– locatia de realizare a proeictului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Multumim.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua . Aș vrea să sa construiesc o casa de 227mp parter si mansardă in zona Arad. Vreau să-mi faceți o oferta de pret pe manoperă.

bună ziua.. doresc o ofertă de preț pentru o construcție casa în comuna Berceni.. parter.. suprafața construită 157 mp.. suprafața utila de 124 mp

SC.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE, la rosu sau la cheie,cu materialele firmei sau a clientului, numai in Bucuresti si Ilfov, contract,facturi,chitante,pentru manopere nu suntem platitori de tva, avem o experienta de peste 20 de ani in constructii, pentru detalii accesati …lazar-constructii.com sau email lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua ma interesează urgent echipa construcție si preț la gata Pt.casa comuna Berceni amprenta 78mp p+1 Rog seriozitate și aștept oferte!!! 0734465395

Buna seara,

Doresc sa incep constructia unei case in luna Septembrie- Octombrie 2018.
Am proiectul tehnic de arhitectura si de rezistenta. Constructia se va face in Bucuresti , cu regim P + 1 E ( etajul este mansardat).
Ma intereseaza o oferta de pret casa la rosu si casa la alb, binenteles dupa studierea proiectului tehnic.

Cu stima,

Catalin

Buna ziua,

Vali Iordan încă aștept răspunsul dumneavoastră in legătura cu planurile pe care vi le-am trimis.

buna seara.doresc pret manopera pentru o casa de 9\10.mentionez ca este turnata fundatia [elevatie] casa parter.multumesc

Caut echipa pentru un duplex in Iasi s+p+e+m cu amprenta de 184 m2 , astept oferta pentru manopera la rosu + gri

Caut si eu echipa in Arad pentru constructia unei anexe de 60 mp + repararea acoperisului, dupa sfârșitul lunii septembrie.

Caut echipa de construcție casa la rosu P+M 8,2×9,2 și garaj-beci 4×6 în Botoșani incepand cu luna septembrie 2018. Ma interesează preț manopera în lei nu în euro.

Buza ziua …..as dori sa aflu pret pentru o casa cu 3camere*la rosu* la 10 km de Aiud
Astept oferte.

Buna ziua,
Am fost lasat balta cu constructia unei case. Am zidurile parter facute, stalpii parter si boiandrugii ferestre si usi facuti. Vreau si eu un constructor serios cu care sa pot continua pana la rosu. Casa are 98 mp amprenta, la placa peste parter are un strep de 20 cm pe zona cu terasa si placa de 15 cm , iar placa peste etaj are 13 cm cu pod nelocuibil. Acoperisul este in 2 ape. Casa este in zona Voluntari email cghenu@gmail.com

Buna ziua am un buget de40,000euro pot face o casa de 90 -100 mp la gri casa sa fie la sol nu cu mansarda cine ma poate ajuta cu un pret estimativ

Buna seara momentan sunt in strainatate.in aproximativ o luna vin in tara si o sa iau legatura sper sa iau legatura cu oameni corecti si de cuvant va multumesc .

Buna seara nu am plan nu am nimic am 40.000euro de constructie ceva sinplu sa ma incadrez si terenu o sal iau cu alti bani separat intrebarea e daca se poate construi o casa la 100.-sau 90 mp la sol 2 cam 1living 1 sau 2 bai daca e posibil si o terasa (nu e obligatoriu) daca sunteti constructori adevarati ati sti un pret estimativ .va multumesc .o sa iau legatura cum revin in tara luna vitoare .sa discutam cam ce si cum va multumesc .

Buna!
Vreau sa construiesc o casa doar pe parter 120 m2 va rog o firma serioasa sa imi dati pretul. Loc. Remetea Mare Timis
Daca se poate in luna Octomprie incepe
Proiectul este in prelucrare
Va multumesc

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o casa pe un etaj in Balotesti.
Amprenta ~80mp casa si terase ~25mp

Sunt interesat de o echipa serioasa care sa poata prezenta macar 3 proiecte executate.

Am totul pregatit si putem demara lucrarile intr-o saptamana.

Comunicare pe email: ionut@vigma.ro

Buna ziua.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii.
Efectuam lucrari in toata tara!!!
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Eu sunt beneficiar dar pot sa recomand o echipa in zona limitrofa Targu Mures , pret mp a iesit cam la 50-52 € in functie de complexitate , dar rar gasesti constructori care poti sa lasi sa isi faca treaba linistiti fara sa verifici toata ziua .
Materialele recomand sa cautati voi in general iesiti mai ieftin , exemplu caramida poroterm 30 pret recomandat 5.70 am gasit la 4.20 , lambri 30ron / mp lemn de grosime 96 mm , am gasit direct furnizori din secuime la 26ron / mp de grosime 160 mm si tot asa

Buna ziua,as vrea sa ma apuc de o construcție casa P+1 180mp Spuneti mi estimativ un pret manoperă pana la rosu si pana la cheie cam cat ar fi.Daca ma incadrez in ceea ce am eu as vrea sa mă apuc într.o săptămână,2.Terenul se află în comuna Berceni

Buna ziua, Dnul iulian

Va rog Trimiteți planșele după proiect la adresa de mail menționata mai jos.
– Fundație
– parter
– etaj
– acoperiș
După analiza lor veți primii pe mail oferta/preț

Cu stima: Marius (construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Asi vrea sa aflu si eu pretul la un duplex i suprafata de 140 metri patrati plus mansarda, constructia e fara garaji fara pifnita, in orasul Sibiu, mana de lucru ma intereseaza, materialele le cumpar eu.

Buna seara oameni dragi.Va rog nu va lasati inselati de unii „meseriasi” cum ar fi de exemplu domnul „CONSTRUCTOR” (angel aurel). E foarte rapid la a la o constructie si dupa ce incepe …incepe sa va tot ceara bani asa cum a facut cu mine …stie foarte bine sa Profite de faptul ca dupa ce incepe stie ca o trebuie sa-i dati ca altfel va ameninta ca nu o sa Mai vina din ziua sau saptamana urmatoare si ca sa nu ramaneti asa cu lucrarea si de teama ca nu o sa gasiti repede pe altcineva care sa duca constructii mai departe o sa i dati si tot asa o sa continue pana o sa va dati bine seama si sa fiti siguri ca sunt neseriosi o sa va treziti ca deja ati dat dublu din suma care trebuia de fapt data pana sa ajuns acolo.Sa explic sa intelegeti mai bine ce vreau sa zic…Eu am primit o oferta la cheie de la acest individ de 55.oooeuro…ei au construit primul nivel pana au ajuns la centuri…A si sa Mai menzionez aici si faptul ca ei au turnat centurile si pe urma voiau sa toarne separat placa peste parter ceea ce nu e deloc corect…nu au stiut ca de fapt se cofreaza si se toarna impreuna.Cand am vazut ca nu au lucrat corespunzator si le am zis ca nu e bine ce au facut tot ei s-au enervat si au ” fugit”inainte sa ajunga dirigintele de santier .Da…si m-au lasat cu lucrarea doar pe jumate si doar in rosu si ei au incasat deja aproape jumate din suma totala la cheie.Niste neseriosi.Va rog nu va lasati inselati de ei…au in Papagal foarte bun si o outete de convingere uimitoare.Scriu aici ca sa nu mai terasa nimeni prin ce am trecuta eu.Bine ca am gasit repede o firma buna care pot repara ce au gresit ei si o sa continue mai departe asa cum trebuie .Apropo m-a mai dus si cu vorba ca are firma si ca trebuie in curand sa i iasa actele…dar de unde…in mincinos si un neserios care te incaseaza dublu decat zice si care te lasa cu lucrarea neterminata acest Donn „CONSTRUCTOR””

Caut echipa meseriasi pt.Sag ,timis.Casa pe parter 120mp.Intentionez sa torn doar fundatia in luna noiembrie daca timpul permite.

Bună ziua,mă interesează constructori din județul Brașov sau Covasna pentru construcția unei case în localitatea Bod, jud. Brasov incepand din luna martie 2019. Aștept date de contact pentru a trimite planurile în vederea emiterii efertelor de pret.

Buna ziua .construiesc case acoperisuri an toata tara .cu materialele mele .pentru orce fel de informatii sunati la nr 0725042108.

Buna seara,
Suntem interesați de variante de preț / oferte pentru construcția unui imobil cu următoarele caracteristici:
– subsol – 100 mp
– parter – 67 mp
– et 1 și 2 – 67 mp + balcoane – 25+25 mp
– mansarda – 44 mp
– structura din beton și cărămida
– acoperiș – tabla metalică – intr-o singura apa
Stadiul țintit este:
– exterior – finisat
– interior – gri
Avem nevoie de doua Cotații:
1. Cu materiale incluse – preț / mp detaliat pe fiecare nivel in parte;
2. Numai manopera;
Locatia se afla in București și pe teren se afla o casa veche ce va trebui demolata;
Doua dintre laturile construcției vor fi amplasate pe limita de proprietate (terenul având numai 7.40 m deschidere).
Firmele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email la adresa “Cornel.gheorghisor@gmail.com”
Mulțumesc.

Salut vreau sa construiesc o cabana in zarnesti brasov 200 mp cu beci 40mp (doar parter cu placa beton) mansarda este din lemn astept oferte de pret

Vreau să construiesc la țară în județul Vaslui 1 camere +1 cameră depozit +1beci .La cheie totul .Beciul să fie desupt la camera depozit .Astept oferta cu pret .

Sint in faza de autorizatie .
Casa 2 etaje 120 parter si 65 etaj.
Casa la rosu la 7km Craiova DOLJ
Caut constructor firma sau nu

In 2018 este obligatoriu sa construiesti cu firma ? Sau se mai poate construi si in regie proprie cu diriginte de santier? Astept raspunsuri avizate eventual cu temeiul legal.

Buna ziua, doresc si eu niste estimari de preturi pentru un proiect pentru diverse tipuri de constructie. Proiect1 pe supraf 10×15. Ma intereseaza 2 variante de pret:1. casa de beton, P+1+M, porotherm; 2. casa pe structura metalica. Casa se doreste a fi la calcan, parter 6.7x10m (1dorm, 1 cam studiu, 1buc open space, 1 baie), et1: 7×10 plus balcoane (3dorm cu 3bai -4mp si 3vestibule -2mp), mansarda open space.

proiect2: supraf 20(deschidere)x15. Constructie beton la calcan spate, P+2+M, 135mp, la calcan 16×8,4 constructie cu 6 ap (2 pe et) plus mansarda 80m open space – locuinte de serviciu.
Am nevoie de estimari (intre un min si un max) pentru ca doar asa pot sa va contactez. Nu detin DTAC – in fct de estimarile firmei dvs proiectul va fi finantat si ulterior se realizeaza si DTAC. Ap e simplu: 2 cam, open space, baie.
Terenurile se afla in Bucuresti. Contact leopold.will2277[a]g mail com

case pe structura de lemn….este viitorul.
usor de intretitut, flexibile.. tinand cont ca zona noastra este o zona seismica.
ca pret de constructie la gata…la jumatate fata de o casa de caramida.

Are dreptate dl Marian dar din pacate casele pe structura din lemn nu mai sunt si cele ma ieftine.
Cei care doresc informatii despre preturi si materiale pot accesa p.vili@yahoo.ro sau la tel 0734844617

Casele din lemn lamelar sunt super ok, de acord cu dvs. Partea proasta e ca nu sunt asigurate. Eu vreau sa fac proiectul prin credit ptr construcție. Pe structura metalica cu poliester expandat grafitat si osb tratat antifungic anti insecti etc ofera asigurare. Doar ca nu stiu cum sunt la capitolul rezistenta la socuri, daca tropaie copiii la etaj simt tot la parter etc.

Vreau sa costruiesc in Forersti o casa P+E de 150 mp cu proiectul constructorului.
Cit ma costa la rosu, semifinisat, la cheie.
Cu stima.
Horia

Buna ziua.
Pentru toate informatiile, sugestii, mentenanta, expertiza tehnica, arhitectura – proiectare solutii tehnice si arhitecturale si executia lucrarii la rosu sau la cheie va stam la dispozitie cu profesionalism. Va rugam sa ne contactati telefonic.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Firma CEB (Casa mult visata) nu stie sa dea informatiile cerute si cine raspunde la telefon probabil angajatul este foarte nepoliticos ca si cind ti-ar face o concesie.Halal mod de a face business.Raspundeti la intrebare: cit costa cu proiectul vostru o casa P+E 150 mp la rosu semifinisat,la cheie in Floresti.Faptul ca nu raspundeti arata cit de seriosi sunteti.Raspunsurile voastre stereotipe in afara subiectului arata „PROFESIONALISMUL” vostru.

Buna ziua dle Horia
Am dat si o sa dam continu raspunsuri clare, transparente Faptul ca dvs sunteti nemultumit ca cineva nu poate sa va raspunda cat costa o casa la cheie telefonic va informam ca un cost al unei contructii se face atunci cand realizezi in baza proiectului devizul iar costul ei este influentat de teren-studiu geo, proiect, locatie, de materialele folosite,etc. Constructiile nu se realizeaza la mp iar preturi/mp noi nu enuntam.

Deci continuati cu bla bla bla.Oamenii se vor feri de asa companie.
Studiu geo la P+E ? Toate firmele imobiliare pun si pretul pe mp.Am cerut pretul la proiectul dumneavoastra pe care ar trebui sa-l stiti.

Pentru DL Horia,pret estimativ la rosu cu tot cu matreiale 200 euro mp suprafata construita desfasuratiar la cheie 475,550 euro mp in functie de materiale si finisaje.
Detalii 0734844617 sau 0766271435

Buna ziua! Am citit cam tot ce scrie mai sus si inainte de a construi si acum am mai recitit si as vrea sa spun cat m-a costat pe mine in Bucuresti constructia unei case la rosu cu amprenta de aproximativ 90 m2 P+1+pod vizitabil in Preungirea Ghencea pe Cooperativei, la sud de Drumul Taberei.
Am dat numai pe casa la rosu la firma 44800 euro cu stiereala pusa, fara invelitoare. Casa are amprenta 9,8 m cu 9 m, placa peste etaj, placa peste etaj, centura de 50 cm pe care sta cosoroaba de 15 cm, acoperis in 4 ape. Podul la coama de 2,36 m cu lucarna si scara balansata de 1 m latime care duce pana in pod. Are si un balcon de 3,5 m x 1,35 m. Beton a intrat peste 137 mcubi din cifa vibrat tot. 60 m3 au fost beton mai slab de 150 sau 250 nu mai stiu sigur (am vazut ca scria 15 C parca norma in fisa de parcurs primita), iar restul ce a intrat peste cota terenului in elevatie si restul pana sus a fost de 350 norma veche.
In cei 54000 cat am chieltuit intra totul inclusiv diriginte, RT-ist si invelitoare, curent si facturi apa, tot ce am chieltuit. Deci astia au fost banii de 54000 euro insa nu stiu cum sa impart: la 3×90 m2 sau la 3x 90m2 pentru a impartii corect.
Daca impart la 270 m2 suprafata desfasurata ar fi 200 euro m2 iar la 180 m2 ar fi 300 euro /m2.
Puteti trage singuri concluziile. Am facut cu firma si casa inclusiv asteriala si invelitoarea dar cu alta firma.

Rectificare: 2x 90 m2 sau 3×90 m2 . Nu stiu cum se pune pentru a afla costul pe metru patrat construit, avand in vedere ca e si placa peste etaj.

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-apartamente-blocuri-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie.
STIMA

Buna ziua!
As dori sa extind o casa in judetul Cluj.
Extinderea are aproximativ 65 m2 la sol+ acoperis pe toata casa, aproximativ 200m2 de acoperis.
Ma poate ajuta si pe mine cineva din zona cu o oferta de pret pentru manopera?
Va multumesc!

Caut firma de constructii in Timisoara pentru construirea unui duplex din caramida cu doua nivele total 240 mp in Mosnita Veche pe strada Budapesta. Proiectul va iesi la sfarsit ianuarie. Relatii mail: inserv2000@yahoo.com

Buna tuturor, doresc sa stiu costul pt constructia unei case de aprox 400mp 11×13.5metri dreptunghiulara (115mp demison, 148pm parter, 130mp masarda) terenul este de 800mp situat in Dezmir, Cluj-Napoca, Am nevoie de un pret si un constructor cu experienta, Actele vor iesi in Martie 2019 iar inceperea constructiei imediat dupa, terenul este inclinat dar nu foarte mult, cei interesati pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe email la georgetanase@me.com Multumesc.

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o propunere de pret la gri pentru o vila P+E+ER in zona apropiere de Bucuresti, lucrari de inceput in martie 2019? Suprafata construita totala 430mp (150 mp parter, 160 mp etaj 1 si 130 mp). Multumesc si sarbatori fericite!
Stefan 0730602196

Buna ziua doresc sa stiu costul pt constructia unei case la rosu de 80 mp la sol (doar parter) (8×11metri) terenul este situat in comuna Berceni Ilfov .

Buna ziua,
La mulți ani!

As dorii sa consult un proiect al casei Dvs pentru a va putea da un preț afirmativ corect.
In cazul in care nu-L dețineți rog sa-mi Trimiteți o schița (model) detaliat pe adresa de mail menționata mai jos sau Whatsup la nr de tel menționat mai jos.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Buna tuturor, doresc sa stiu costul pt constructia unei case de aprox 400mp 11×13.5metri dreptunghiulara (115mp demison, 148pm parter, 130mp masarda) terenul este de 800mp situat in Dezmir, Cluj-Napoca, Am nevoie de un pret si un constructor cu experienta, Actele vor iesi in Martie 2019 iar inceperea constructiei imediat dupa, terenul este inclinat dar nu foarte mult, cei interesati pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe email la georgetanase@me.com Multumesc. !!!! Nu este nimeni interesat!!!!! Vad ca nu am coment! ..Am scris ceva in neregul :))

Nu m-ai vă luați după toți ciobani care stiu sa construiască case cu 30 40 de euro mp habar nu au despre ce vb .Nici nu stie cît ii costa doar o organizare de șantier.Intrebati cît costă impozitul pe cap de muncitor ?Ăștia se fac ca muncesc prinde un avans de la BENEFICIAR SI SE FAC PIRDUTI.UN PRET REAL CU TOATE DOCUMENTELE IN REGULA CU ERTE INCLUS ESTE INTR 70 SI 80 DE E PE PM CONSTRUIT VA POT DA DETALI IN PRIVAT 0720313543.

Buna ziua si la multi ani!
Caut constructor serios pt Filiasi -Dolj.
Vreau o casa de 330 mp .
Astept oferte !

Firma de constructii executam lucrari de interior.Tencuiala mecanizata .placari fatade pt mai mukte detali la tel 0721402966

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-apartamente-blocuri-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Valcea si imprejurimi
STIMA

Bună seara,doresc să construiesc o casă în Bușteni,250 mp construiti,p+1,7 dormitoare cu baie proprie ,living.Cam cât ar costa la roșu,manopera?
Vă multumesc!

Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un pret orientativ per mp construit in Bucuresti la rosu, gri si cheie, cu si fara materiale. Este vorba de un imobil P+2 cu o suprafata desfasurata de aproximativ 210 in sect 3. Multumesc anticipat

In luna martie 2019 demarez constructia unui duplex din caramida Porotherm cu suprafata totala de 240 mp format din parter si etaj cu placa de beton si intre nivele si sub acoperis. Acoperis din tigla, fara subsol, locatie Timisoara (Mosnita veche). Caut firma de constructii serioasa care sa o aduca la rosu pana maxim 30 octombrie 2019. Am suma necesara construirii ,,la gata”. Proiectul va iesi in 15-30 ianuarie 2019. Oferte pe E-mail: inserv2000@yahoo.com

Cunoscut plan execut orice lucrări în construcții case acoperise mansarde foișoare scări am firma tel 0723826009 Lucrez pe zona Tîrgoviste -Crevedia -Buftea

Buna ziua, doresc un pret/mp manopera pentru construtia unei case P+E 165 mp desfasurati, caramida in mun. Bistrita. Multumesc!

Cunosc plan execut orice lucrări în construcții case acoperise mansarde scări romanade cote placi etc.pret 65 e mp .dețin firma .tel 0723826009

Buna ziua !
Caut firma de constructii cu vasta experienta in domeniu in vederea constructiei unei case in zona Petresti-Corbeanca jud Ilfov
Doresc preturi mana de lucru esalonate respectiv :
La rosu –
La gri –
La gata –
Durata de executie
Doar persoane autorizate
Multumesc !

Buna ziua ! Caut firma construcții casa la roșu 96m pătrați firma sa fie din Targu Jiu sau apropieri care sa dețină panouri pentru cofrarare temelii și placi , popi metalici ,schela metalică și tot ce necesita pentru ridicarea unei case la roșu ! Casa este desfășurată decât pe parter fără beci , fără etaj /are 12m lungime pe 8 m profunzime cu o terasa de 4m lungime pe 8 m profunzime care va merge odată cu casa ,adică temelia și placa de jos se întind pe o suprafața de 16m~8m după care zidurile se ridica decât pe suprafața casei de 12m~8m , avem încă o placa de beton de 12m~8m peste ziduri,structura acoperișului și punerea țiglei !caramida porotherm,ziduri de 30cm și o țigla de cea mai buna calitate / vreau sa construiesc in luna Iulie /va mulțumesc anticipat pentru ofertele dumneavoastră și timpul acordat …va furnizez detalii și proiect pe mail_u dumneavoastră ! Cu respect !

Acum ceva vreme ceream și eu o echipa aici.
Mi.ati cerut hârtiile, le.am dat și a urmat să faceți devizul..m-am crucit, doar pe OLX am văzut așa amatori mai mari( nu toți evident). Unii inca scrieți că aveți preturi și servicii excepționale, dar lucrări nu prea..poate doar de pus faianță și gresie.
Eu am căutat niste echipe anume..care logic, fiind de calitate au lucrări luate mult timp de aici înainte.
Cei care stau toată ziua aici, garantat nu au ridicat decât maxim gardul unei case.
Dacă cineva se simte jignit mă poate contrazice, dar cu fapte, nu vorbă.
Iar la preturi din astea de 400-450 euro fara TVA, oameni buni, credeti-ma că iei firma din top 10 Romania.
PS: poate îmi.explicati și mie cum de există case făcute în Popești/Bragadiru spre exemplu care se vând cu 65000-70000 euro, la 150-160 m2, unde pui că dezvoltatorul trebuie să scoată banii și pe teren, și profit, și utilități etc.

Buna ziua domnul Alexandru…
Si eu mi-am pus aceeasi intrebare tot anul, ma daca acesti oameni stau si comenteaza taata ziua pe aici sau dau raspunsuri imediate, cand mai se ocupa si de lucrari…probabil ca unii de fapt nici nu stiu ce implica un contract de constructie a unei case, sau probabil au angajat pe cineva sa urmareasca unde si cand apar cereri pentru constructii de pe internet, unii chiar vand astfel de informatii la altii.
Acum ca sa va raspund la supararea dumneavoastra, firma noastra face deviz la fiecare proiect primit, sau cel putin o evaluare a proiectului, si dam si un raspuns clientului indiferent daca-i este sau nu favorabil. In functie de materialele care trebuie puse in opera , la proiectul respectiv , calculam separat materialele si manopera, dar sunt unii care exact cum sustineti dau preturi mai mici sau inexacte si duc clientul in ceata, clientul fiind cel ce doreste pretul cel mai mic de la inceput fara sa ceara si alte variante de la altii. Accepta preetul dupa care observa ca pe parcurs cel ce i la dat incepe sa ceara mai mult …tocmai ca realizeaza ca nu-i ajung banii pentru finalizare lucrare. Ori primeste bani ori pleaca si lasa lucrarile neterminate. Clientul trebuie sa inteleaga ca o casa nu se face fara un contract, care garanteaza executia lucrarilor in timp si de cea mai buna calitate. Apropo de cei din Berceni care vand casele cu 70.000 euro … de fapt ei le vand undeva la 450/euro/mp terenul l-au cumparat candva pe nimica … sau il au mostenire…dar eu am vazut cum sunt facute asemenea case, sincer nu as sta in ele, fier putin, caramida clasa C , betoane slabe calitativ… fara tencuieli, interioare sau exterioare…

Poliestiren de 5/10 cm de cea mai slaba calitate, etc.etc.Deci in timp aceste case o sa ajunga precum cele din Pipera, care se jupoaie, cade tencuiala de pe ele si nu mai acapa de egrasie…O casa bine facuta necesita niste operatii care se fac in timp nu una peste alta, nu poti tencui azi si maine dai gletul si lavabila…
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Aici sunt multe discutii mieroase,din partea unor „constructori”. Ex :din discutia cu un reprezentant: C.E.B. o constructie la ROSU {manopera si materiale} este (pret informativ) 300 euro mp, pret la care in mod real ar ajunge constructia la cheie, sau aproape. Atentie cu cine bateti palma.

Fiecare este liber sa spuna si sa scrie ceea ce doreste. Noi ofertele le realizam pe baza proiectului si urma unui deviz, nu am efectuat nici o oferta la mp. Cat priveste pe dl. Mihai nu-l obliga nimeni sa construiasca cu noi. As dorii sa stiu si eu ce numar are oferta pe care a primit-o dansul de la noi si sa o retrimita pe email catre noi. Daca dansul poate sa construiasca o casa la cheie cu 300 euro/mp eu il felicit si nu fac nici un comentariu doar mentionez faptul ca „matematica si carnea de porc sunt lucruri grele si nu toti le inteleg”.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Doresc sa stiu daca exista doritori și cat m-ar costa mp de construcție la rosu. Construcția are 200 mp utili. Ofer transport, cazare și masa (alimente pt gatit).
Cu stima

Buna seara
Eu urmaresc de ceva timp acesta pagina credetima le am citit comentariile la toti.
Ad vrea sa stiu din DOLJ exista firme care ar accepta o collaborare de renovare si constructie
MENTIONEZ CA RENOVAREA INSEAMNA DAT JOS ACOPERISIL SI 3 CAMERE RAMININD DOAR STILPI.CONSTRUCTIA NOUA VA AVEA 200 MP.

Pt dl. Relu
Vreau sa construiesc in Grecia-Corfu. Materialele le achiziționam noi. Ne intereseaza manopera la rosu…si poate si pt finisaje daca ne convin prețurile.
Asteptam raspunsul dvs.

Pt. Dl. Relu și cei interesati.
Proiectul pt construcție va fi prezentat la contractare. Deocamdată ne intereseaza doar un pret de manopera / mp de construcție la rosu

Pentru o constructie desfasurata de 200 mp la rosu in conditii normale (fara complicatii) 60000 de euro nu e nicidecum un pret corect.

Buna ziua!
Construim in 2019, in Kogalniceanu, Constanta, casa la sol. Avem toate avizele si in curand va fi gata proiectul. Casa va avea aproximativ 120 mp. La ce preturi se construieste?

Buna ziua,

M-a intereseaza un pret la rosu pentru manopera casa parter, suprafata 110 mp si garaj 30 mp in comuna Talea, judetul Prahova ( intre Breaza si Comarnic ).
Multumesc.

aici link

Aveți în acest link tot ce este nevoie pentru a îmi putea face o oferta de preț.
Va spun de la început că tot ce găsiți acolo este confidențial exact cum scrie și pe ele și folosirea lor fără acord se pedepsește conform legilor in vigoare.
Pentru cei care cred că pot face o oferta de preț fondata, va rog să o scrieți pe mail pentru a putea tine o evidenta și a.mi putea fi mai ușor să le văd.
Mulțumesc
Mail: besliu.alexandru32@gmail.com

Buna ziua tuturor ! Vrea cineva sa construiască la Târgu Jiu Județul Gorj o casa la roșu cu țigla pusă ,de 100m pătrați parter ,in aceasta vara ? Va mulțumesc anticipat

Buna ziua .construiesc case la cheie la rosu .cu materialul meu .oriunde an tara pentru mai multe informatii su -nati la nr 0725042108

Caut constructori, zona Câmpulung Muscel, ptr. terminarea casei la cheie de cca. 150m patrati, momentan este la rosu, tavanul e pe grinzi de lemn..!!!! Sugestii si propuneri de bun simț!!!

Execut lucrări în județul Prahova,la rosu sau cheie.
Pret între 40 și 60euro la roșu.
0760295225

parter living dining,bucataria,baie ,camera tehnica,si terasa..iar la etaj 3 dormitoare ,baie,un balcon si pod pentru depozitare.

Casa este gata pt care am scris aici , 158 mp utili 198 construiti plus 40 mp terasa constructia daca calculam total 240 mp a iesit la 50 eur / mp daca calculam la 198 mp vine cam 61 eur/ mp.

Pentru George
Casa la cheie 120 mp o construim cu 48000-53000e manoperă plus material
Depinde de proiect
Casa la gri 36000-38000e manoperă si material
Casa la rosu24000-26000e manoperă plus material
Relati
angelaurel199@yahoo.com
Wachapp
0735776358

Pentru d.na Lucica.
Accesați pagina:CONSTRUCȚII AMENAJĂRI FINISAJE INTERIOARE-EXTERIOARE din Câmpulung Muscel

Execut constructii la rosu pe firmă la preturi avantajoase, intre 50-60 euro pe metru patrat construibil doar in Timisoara. Tel 0742737343

Cunosc plan execut orice fel de lucrări în construcții case acoperise mansarde scări romanade cote etc Pret negociabil email .resnica90@ gmail.com tel 0723826009

Buna ziua casa de 140 m patrati 70 pe nivel.
As dori sa stiu pret la rosu man opera plus materiale si la Cheie manopera plus materiale.
Zona campia turzii judetul cluj

Buna ziua!
Va rog sa imi dati un pret pentru constructia unei case la rosu la Mun. Botosani incepand cu luna aprilie 2019.
97 mp subsol
109 mp parter
109 mp etaj
Va multumesc!
Tel. 0745080301

Doresc sa construiesc o casa P+E (partial) si cu mic subsol, în apropiere de SIBIU (la 10 km). Suprafata desfasurata este 455 mp, incl. terasa mare la parter si balcon la etaj. Fara mansarda, cu pod normal si 1 acces Velux pe acoperis.
Teren bun de fundare, usor în panta, am studiu geo – apa subterana este la -5,0 m. Apa este disponibila la teren dar nu am înca curent.
Proiect în curs de avizare la primaria comunei.
Rog oferta pentru executie la rosu acoperita, prefer pret manopera iar materialele le cumpar pe baza de facturi. Eventual si pret la rosu, cu materiale.

Buna ziua,
As vrea sa stiu cat ma costa sa construiesc un duplex de 280 mp suprafata desfasurata p+1 +pod masardabil ( intre et 1 si mansarda nu este placa:
– la chie
– la gri
– la rosu
Multumesc.
va rog sa trimiteti oferte prin email:
7501ccs@gmail.com

Constructor cu peste 22 anii experiență execut renovări capitale,instalații.Constanța 0764807528

Construiesc case acoperise mansarde scări romanade etc Cunosc plan .tel 0732714189 Zona Tîrgoviste -Crevedia Buftea Mogosoaia

Domnilor constructori astept o oferta de pret pentru doua case in aceeasi curte identice ca si proiect pe parter, in suprafata totala de 266mp / casa. Locatia este in Zona Fgarasi jud Brasov, sat Bucium Com Sinca Veche. Casele vor fi din zidarie BCA .
Va rog preturi la ROSU cu si fara materiale .
Autorizatia de constructie si toate actele la zi.
Multumesc.

Sunati la 0786830002, sunt din Fagaras si putem discuta dupa ce imi aratati proiectul. Catalin

Doresc un pret manopera si disponibilitate pentru aceasta luna in vederea ridicarii unei fundatii in suprafata de 66 m2 in Ciorogarla Ilfov, urmand a fi continuata lucrarea in toamna. Multumesc

Putem executa atat fundatii dar si constructii la cheie pe structura metalica usoara in toata tara. Detinem arhitecti interni cu ajutorul carora realizam proiecte de case conform specificatiilor (DTAC + PT) in cel mai scurt timp. Pentru oferta de preturi pe metru patrat puteti vizita pagina noastra de proiecte case, tel 0720.867.804

Buna ziua vreau sa construiesc o casa de 80 m patrati din BCA casa are mansarda cu materialul vostru, sunt din Cugir jud. Alba am proiectul si autorizatii. Vreau un pret la rosu, gri si finisata. Trimitetimi raspunsul pe email, ioanci14@gmail.com.

Buna ziua! Astept oferte de pret pentru manopera la rosu pentru viitoarea casa din Tunari, Ilfov. Casa o sa fie simpla parter, fara subsol, tavanul pe structura de lemn (fara placa de beton). Acoperis in 2 ape. Suprafata construita 180 m2, structura pe cadre de BA, zidarie BCA. Am Autorizatia de construire si bransament de curent pentru organizare de santier. Multumesc, Ion. Email: mig12344321@gmail.com

Ma intereseaza sa construiesc un parter cu 2 etaj si mansarda cu materiale dumneavoastra. 220 pe etaj. Cît ma costa la rosu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *