Categorii
Intrebari de la cititori

Dambovita, Corbii Mari – cost ridicare casa la rosu 197 mp

Vreau sa construiesc o casa p + m + garaj cu amprenta la sol 100 mp suprafata totala 197 mp, cu acoperis. Am toate aprobarile + proiecte si vreau sa incep constructia in iunie 2018. Terenul se afla in judetul Dambovita comuna Corbii Mari, la 50 km de Bucuresti. Intrebare: Cat m-ar costa ridicarea casei la rosu cu matrialele dumneavoastra si cat este mp la aceasta suprafata. Va Multumesc. Pot fi contactat la nr de telefon 0726349190. Va Multumesc.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Dambovita, Corbii Mari – cost ridicare casa la rosu 197 mp.

6 răspunsuri la “Dambovita, Corbii Mari – cost ridicare casa la rosu 197 mp”

Mai meseriașilor omul asta a antrebat cat ar costa casa nu va antrebat de imeilurile voastre ,
Buna seara
Prețul la roșu e 50e m2 manopera
Manopera plus material 170e m2
Descontam balcoane la prețul manopera plus material

Domnule Radu,
Dat fiind ca suntem o firma din Targoviste cu punct de lucru in Titu, aproape vecini, imi prmit sa va atrag atentia asupra faptului ca pretul la mp pentru constructie la rosu cu materialele executantului este o arma cu doua taisuri, atat pentru faptul ca se vor inghesuii diversi avand cale libera la smecherii.Ex. domnul care se recomanda Constructor!!intrucat:
-ulterior va stabilii o alta suprafata, deja pentru balcoane, spune ca va discuta separat dupa, poate aveti si terase.
-nu spune daca in pret este inclus si cofragul asa ca te va pune sa ii cumperi 10-15mc scandura care va ajunge lemn de foc, iar betonul rezultat dupa cofrare cu scandura este de proasta calitate. O firma serioasa vine cu cofrag DOKA.
Nici o firma serioasa nu isi baga banii intr-o lucrare cu pretul la mp fara sa stie la ce sa se astepte.Sfatul meu cauta o firma care sa arate ce si cum a lucrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *