Categorii
Intrebari de la cititori

Definitivare la cheie casa langa Brasov – finisaje

L.M.A.! As dori sa stiu daca dumneavoastra puteti definitiva la cheie (sau stiti o firma de adevarati meseriasi) o casa in care peretii exteriori (pe interior) si cei interiori sunt in faza de constructie bruta.


Acelasi lucru si despre tavane, holuri spatii sanitare etc. Nu se va face nimic in sistem de zidarie clasica ci doar din rigips (pe suport metalic) adecvat spatiului de utilizare. Trebuie facuta si instalatia electrica, sanitara si termica. Apoi parchet, gresie, faianta (toate materialele romanesti). Incalzirea va fi in pardoseala. Va pot trimite planurile, daca acceptati sa preluati lucrarea! Casa are 11 camere, 3 livinguri si 2 holuri si nu este in Bucuresti ci foarte aproape de Brasov. Casa este inchisa si se poate lucra in interior. Puteti sa-mi trimiteti o oferta chiar si aproximativa? Nu m-ar interesa proiecte, ci doar executie la cheie, urmand apoi doar mobilarea / utilarea! Cu respect.

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Definitivare la cheie casa langa Brasov – finisaje.

16 răspunsuri la “Definitivare la cheie casa langa Brasov – finisaje”

Buna ziua.
Disponibilitate pentru executia lucrarilor de finisaje si instalatii pe care le solicitati.
Doresc sa va supun atentiei o propunere de preturi. Pentru aceasta, astept o adresa de e-mail, precum si schita imobilului cu dimensiunile incaperilor, varianta de instalatie electrica si sanitara pe care o preferati, luna in care doriti inceperea lucrarilor.
Multumiri. constructzece@gmail.com 0770131648.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, PRELUAM CASE LA ROSU DIN TOATE JUDETELE, PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE.

Va pot da cateva preturi estimative pe mp pentru pereti ,tavane si pardoseli 40 45 ron mp pentru instalatii termice 170 ,190 fiecare obiect ,centrala separat ,pentru electice 35,50 ron fiecare aparat detalii p.vili@yahoo.ro

Va salut va las un nr de contact 0775368177 putem sa ne intalnim la fata locului sant din bucuresti dar momentan am o lucrare la intrare in brasov .o seara buna cu respect Dicu Marian

Buna ziua,

Pentru oferta cat si un pret corect asteptam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail sau numar de telefon
Tel. 0758284022

Suntem firma din Brasov si avem disponibilitate si forta de munca pt lucrarea d-voastra.
Va rog sa ne trimiteti pe office@case-rosu.ro planuri,info cu locatia si nr de tel sa va contactez pentru o intalnire la lucrarea d-voastra.
Va multumesc si astept mail-ul d-voastra.

Buna ziua puteti sa ne contactati la0743119875 pentru a discuta o oferta de pret si mai multa detali .

buna ziua ,
suntem o echipa cu experienta ,cu un portofoliu bogat , va putem arata lucrarile executate .
pentru oferta complecta va rugam sa ne contactati 0757569620
cu stima!

Echipa serioasa executa lucrari de donstructii,finisaje interioare si exterioare la preturi rezonabile.Relatii la tel 0728903340.Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *