Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc casa cu mansarda si garaj langa Cluj Napoca

Buna ziua, doresc sa constuiesc o casa cu mansarda si garaj, suprafata de 104.5 mp la 10 km de Cluj Napoca. Ma intereseaza o colaborare cu o firma serioasa care poate construi, furniza toate actele necesare (contract, garantie, etc). Pot trimite proiectul. Doresc o oferta de pret pentru manopera la rosu si la gri, cu materialele mele sau ale constructorului. Va multumesc.


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: Doresc casa cu mansarda si garaj langa Cluj Napoca.

8 răspunsuri la “Doresc casa cu mansarda si garaj langa Cluj Napoca”

Buna ziuam Coordonez o firma cu o prestatie buna,cu activitate ,asiguram calitate,termene de executie colaborare serioasa .Daca va intereseaza o astfel de colaborare puteti sa ma contactati la telefon 0745558307
Cu respect ing.Victor

Bună ziua. As dori sa va fac o oferta cu toate COFRAJE le mele și popici sa va fasorez fierul cu masina industriala la fata locului fără sa mai asteptați după fasonat la 40 euro pe m2.dețin firma cu 14 angajați .se pot vedea lucrări realizate în Cluj. Ofer certificat de garanție. Pentru oferta preț trimiteți va rog planurile pe adresa :
lazarhodoroga 14@gmail.com
Informații la tel 0756704714 lazar.

Buna ziua,
revin cu rugamintea sa imi spuneti daca cei ce ati raspuns mai sunteti interesati de proiectul meu. Proiectul a suferit modificari, s-a marit suprafata utila si implicit desfasurata. Constuctia este propusa pentru incepere cu luna martie 2019.

Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *