Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc renovare casa cu plata in rate (interior / exterior / acoperis)

Buna seara! Am inteles ca sunt firme de constructii care efectueaza renovari de case si in rate. De exemplu, se poate da un avans mai consistent la inceperea lucrarilor si dupa aceea, destul sa se poata plati in rate. Casa este veche si masoara apriximativ 60 mp si necesita acoperis nou, canalizare apa, geamuri, usi, modificari interioare, inclusiv baie, gresie, faianta. Multumesc anticipat. Astept raspuns. Multumesc.


Intrebare de la Ancuta, pe adresa redactiei: Doresc renovare casa cu plata in rate (interior / exterior / acoperis).

11 răspunsuri la “Doresc renovare casa cu plata in rate (interior / exterior / acoperis)”

Buna seara,
Va rog sa ne trimiteti pe ungherea @yahoo.com detaliile tehnice sa putem face oferta.
Trebuie stiut ce buget vreti sa alocati pentru restructurarea constructiei,ce sistem de rate ,perioada,ce bani aveti disponibili pentru demararea lucrarilor.
Locatia este importanta.

Cu stima,
RUBIK

Buna ziua,

Pentru oferta cat si un pret corect asteptam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail sau numar de telefon
Tel. 0758284022
E-mail scadiconstructsrl@gmail.com
Am mai facut case in rate ,daca doriti sa colaborati cu noi va rog sa ne contactati la una din cele 2 variante de mai sus.

Cu stima si deosebit respect
Echipa
Adi Construct

Bună ziua! Sunt din Paşcani, aş vrea să-mi renovez casa, interior, exterior, acoperiş, cu plata în rate. Eu nu lucrez, dar soţul lucrează în Anglia, este angajat. Dacă se poate cu materialele dumneavoastră. Sînt dispusă să fac act notarial.

Bună ziua sunt din tecuci și as dori să renovez casa în rate . Lucrăm amândoi . Casa are 160 m /2 este învelită cu tabla zincata, locuibila numai că nu mai reușim la aprecierea copiilor.Dacă ar putea să ne ajute cineva. Mulțumesc

Buna ziua! Sunt din Iași si am o casa construită la rosu in Miroslava! As dori sa imi spuneti daca se poate in rate pt a face interiorul! Si cum se procedează! Va multumesc!

Buna seara, am o casa la rosu 170 m2 in Cornetu, jud. Ilfov. Sunt interesat sa efectuez toate interioarele la gata in sistem rate direct la firma de constructii. As dori sa imi spuneti daca se poate acest lucru si care este procedura . Multumesc!

Bună seara! As dori și eu interiorul casei la gata, tot în sistem de rate! Casa este nouă, doresc sa colaborez cu o firmă serioasă. Locația este în comuna Lumina, județul Constanța.

Bună ziua. Doresc sa renovez o casa la țară în jud Galati, izolație exterioara, baie, am construcția, racordare la apa,, acoperișul este bun din tabla, pe tavan vreau rigips și îndreptat pereții dacă e cazul și de montat o chiuveta la bucătărie. Sunt dispusa sa plătesc avans și restul la finalizare sau în 2 rate în funcție de preț. Casa are cca 60 m pătrați. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *