Categorii
Intrebari de la cititori

Dorim sa construim o casa de 220 mp construibili – pret?

Buna ziua! Dorim sa incepem sa construim o casa de 220 mp construibili si 175 mp utili cu 80 mp amprenta la sol, p + mansarda. Ne-ar interesa cat costa la rosu cu materiale si fara materiale si cat costa la cheie cu materiale si fara. Un pret aproximativ. Va multumim!


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Dorim sa construim o casa de 220 mp construibili – pret?

9 răspunsuri la “Dorim sa construim o casa de 220 mp construibili – pret?”

Salut

Pentru un pret exact ne trebuie planurile.dar un pret aproximat va putem da
Pret manopera la rosu 11000e
Pret manopera plus material la rosu 29750e
Pret manopera plus material la cheie 70000e
construlems@yahoo.com

Buna ziua,
Firma cu buna organizare,logistica proprie,panouri cofrat,popi,scule si echipamente profi,
Pret manopera la rosu 13000 euro,inclus RTE.
Pentru varianta cu materiale incluse la rosu”poate fi in intervalul 37000euro-42000 euro,depinde de proiectare.
Asteptam pe e-mail documentatia tehnica si un nr.de telefon la care sa va contactam pentru stabilirea unor detalii.
Cu stima,
Echipa Rubik

Buna ziua
Pentru manopera la rosu, va propun 40 euro/mp suprafata construita. Dupa ce imi veti comunica planurile din proiect, locatia lucrarii, luna pe care o preferati pentru inceperea lucrarii, acest pret poate suferi modificari in minus / plus.
Pentru evaluarea casei cu materiale la rosu,este necesar sa imi oferiti informatiile necesare ( din ce se executa zidaria, ce sortimente si cantitati de fier si beton a stabilit proiectantul, etc, etc.)
Cu stima, constructzece@gmail.com 0770131648

CONSTRUCTORI DE CALITATE EXECUTAM CASE LA ROSU, IN JUDETELE ILFOV, TIMIS,IASI, GALATI,BRASOV,CLUJ, MARAMURES, BISTRITA, BOTOSANI, BUCURESTI,ARGES, SUCEAVA, si in judetele limitrofe acestora.

Buna un pret aproximativ la rosu 10 000€ si cu material aproxim 28 000 30 000€ depinde de zona unde se construieste info 0726465530 ci stima ing.nelutu…

Buna seara!
Este destul de greu de apreciat o oferta de pret fara baza unor planuri de rezistenta si arhitectura pentru constructia locuintei. Tot ceea ce va pot oferi este pretul pentru constructia la rosu doar manopera care poate varia de la 50-70 Euro/mp, iar materialele pot varia in functie de ceea ce este dat in proiect. Pentru a intocmi devizul (documentatia tehnico-economica) atat la rosu cat si la cheie pentru constructia dumneavoastra va rog a ma contacta si a-mi trimite planurile pe care le aveti in momentul de fata. Astept a ma contacta pentru detalii.
Cu respect,
Inginer Antonescu Florian
0729.752.455
nk.companysrl@gmail.com

Bună ziua preț pt construcția casei dumneavoastră este 35-40€ manopera și cu materiale noastre 150-180€ pt un calcul exact trimiteți proiectul la adresa de e-mail cornelfota76@gmail.com mai multe detalii la nr de tel 0765894924.

Uite aici de unde te poti inspira cu tarife la cheie pe structura metalica 😉 imosteel ro/copy-of-case-rapid-1?gclid=EAIaIQobChMI-ZSztpnw2AIVByjTCh0HcAdNEAAYAiAAEgI8tvD_BwE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *