Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatie recomandata la casa din BCA?

Ce sistem de izolatie exterioara ne recomandati la o casa din BCA, tencuita la exterior si care are 3 parti pe partea cu umbra?


Intrebare de la Mircea, pe adresa redactiei: Izolatie recomandata la casa din BCA?

10 răspunsuri la “Izolatie recomandata la casa din BCA?”

Vata bazaltică pentru fațade îți oferă protecție ridicată împotriva incendiilor, performanță acustică și un confort termic sporit. Pentru mai multe detalii contact la: tuineamarian@yahoo.com sau tel: 0723080264

Buna seara
Izolati cu ce materiale va permiteti ca pret.Vata bazaltica mai scumpa,polistiren mai ieftin
STIMA

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatie cu polistiren extrudat/expandat/grafita,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa/mozaicata.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980

Cu polistiren ar fi problema sa se izoleze BCA-ul pentru ca nu respira peretele atat de bine (respira practic doar pe interior unde se pot deschide geamurile)?

BUNA ZIUA
Pt Calin , daca zidul e de caramida pe unde respira peretele????De unde le scoti mai Caline !!!
STIMA

Daca ar fi vata bazaltica peste bca, ar respira mai bine zidul si pe exterior, dar tot interiorul neizolat poate fi ventilat mai bine. Nu sunt convins ca vata ar permite o respirare mai buna decat polistirenul. Faceti o proba: la o casa neizolata, daca nu deschideti ferestrele, respira sau nu peretele? Respira, dar nu suficient cat sa nu existe aer greu inauntru sau chiar probleme ale peretilor gen umezire sau mucegai. Cel mai bun exemplu sunt casele din pamant la care peretele este destul de permeabil pentru aer si totusi au un miros specific. Deci, BCA-ul este neaparat nevoie sa se izoleze cu vata minerala sau merge si cu BCA? Nu s-a rapuns clar la aceasta intrebare si mai ales argumentat. Blocul in care locuiesc este izolat cu polistiren si nu este nici o problema. Astept pareri argumentate pro si contra.

Si eu am aceiasi problema. Am construit casa in rosu din Bca Macon de 25 cm grosime.
ma gandeam pentru isolarea exterioara sa folosesc ESP 80 80mm deoarere propietatile BCA-lui izoleaza termic si fonic .Ideia este sa fixam polestirenul in prima zi cu 10 puncte de adeziv pe placa pentru a forma o camaruta de 5-10 mm pentru sa aibe ca un fel de ventilatie. Adoua zi asiguri placile cu cateva ” ciupercute ” sa nu se desprinda cu timpul.INDICAT e sa se inceapa cu profile de aluminiu sub primul rand, acest profil avand gauri de drenaj atat petru apa cat si pentru aier. La fel va trebui sa se si termine ultimul rand care da in acoperisul casii avand un profil de ventilatie. Mie ce mie teama e sa nu patrunda umeditatea in casa !

Buna ziua! Va propun o alternativa noua de termoizolatie.Datorită proprietăților lor unice, materialele RE-THERM reduc pierderile de energie prin aplicarea unui strat de 1mm grosime ! Rezistența la ultraviolete, flexibilitatea la dilatație termică și mecanică a bazei,rezistența la apă, precum și conductivitatea termică ultra-low și durata de viață de minim 15 ani îl recomandă ca fiind cel mai nou și inovativ material de pe piață.RE-THERM poate substitui cu succes orice material termoizolant existent pe piață.
re-therm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *