Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta casa lemn si OSB in Predeal, Brasov – finisata

Buna ziua, va rog sa-mi dati o oferta pentru o casa de 80 mp – P+M, la Predeal – Brasov, finisata sau semifinisata din lemn si osb. As dori si un pret pentru fundatie 40 mp. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Lucica, pe adresa redactiei: Oferta casa lemn si OSB in Predeal, Brasov – finisata.

10 răspunsuri la “Oferta casa lemn si OSB in Predeal, Brasov – finisata”

Buna ziua.

Dati-mi datele de contact unde va pot trimite un model identic cu dorinta dv si conceput pentru zonele greu accesibile . 80 mp construiti si 62 mp locuibili , fara balcon si terasa .Se poate vizita la Campina unde am realizat prototipul ..
Suntem specializati in constructia caselor de lemn . o parte din realizarile noastre le puteti vedea pe magicconstruct.ro . Suntem din campina , deci aproape.
Cu stima 0722235456
maill -office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua,

suntem constructori de case pe structura de lemn KVH (lemn cu certificare europeana CE pt constructie de case) tratat prin scufundare in solutie ignifuga, anticarie si antimucegai.
Pentru detalii ne puteti contacta la 0721956688, respectiv pentru o oferta de pret concreta ne puteti trimite planurile casei la adresa vanzari@casecalduroase.ro

Cu stima,

Calin Cincean
0721956688

Va rog sa ma contactați pe office@case-rosu.ro sa imi dati mai multe detalii ,schite sau tel de contact sa ne vedem.Suntem Din Brasov si avem echipa din zona d-voastra.Astept mail-ul d-voastra si va doresc o zi buna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *