Categorii
Intrebari de la cititori

Pret aproximativ si termen executie casa 120 mp, zidarie

Pretul aproximativ si termenul de constructie a unei case (zidarie) de 120 mp, cu etaj si mansarda, acopris tabla, subsol 3 magazii, put pentru apa, curte 100 mp cu gresie. Doresc pretul separat pentru materiale cat si pentru constructie.


Contract total fara interventia clientului. Obligatiile mele pentru asigurarea cazarii lucratorilor. De avut in vedere posibilitati de instalare panouri solare cu spatiile necesare impuse. Doresc o constructie executata total prin grija dvs (materiale, utilaje, manopera).

Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Pret aproximativ si termen executie casa 120 mp, zidarie.

5 răspunsuri la “Pret aproximativ si termen executie casa 120 mp, zidarie”

BUNA ZIUA
Pt executie-renovari-costuri-proiectare , case-vile-pensiuni-ap-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie. UNDE CONSTRUITI
STIMA

Buna ziua,

Pentru oferta cat si un pret corect asteptam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail sau numar de telefon.
Va rugam sa ne trimiteti proiectul la adresa de e-mail , costul total la ce cereti dvs la cheie este de 43000 mii euro . Dar fara sa vad un plan si sa am o discutie preliminara cu dvs este un pret informativ.
Tel. 0758284022
E-mail scadiconstructsrl@gmail.com

Cu stima si deosebit respect
Echipa
Adi Construct

Bună ziua. În ce zona vreți sa construiți? BitMihacons SRL va sta la dispoziție pentru a va construi casa asa cum o doriți dumneavoastră. Avem preturi decente și oferim seriozitate maxima. Pentru punerea în discuții a prețului va aștept cu un telefon la 0751832546. Cu respect mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *