Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera casa P + 1 Ilfov, din blocuri bca ytong A+

Doresc un pret manopera (la rosu si la cheie) pentru o casa p+1, Ilfov, cu amprenta de 72,75 mp, suprafata desfasurata 145,5 mp, cu terasa deschisa de 28 mp + terasa acces 4,5 mp + balcon deasupra terasei de acces 4,5 mp. Fundatie casa adancime 90 cm iar afara 45 cm. Grosimea placa 13 cm. Casa este din blocuri de bca, ytong A+, de 40 cm grosime exterior; interior tot bca, ytong de 20 cm grosime. Casa este pe cadre de beton armat. Locatia: Berceni, Ilfov.


Intrebare de la Mihail, pe adresa redactiei: Pret manopera casa P + 1 Ilfov, din blocuri bca ytong A+.

10 răspunsuri la “Pret manopera casa P + 1 Ilfov, din blocuri bca ytong A+”

Buna ziua,
RUBIK Consulting Construct
Ofera servicii de consultanta:
Dirigentie
Carte tehnica
RTE
CQ
Expertiza tehnica
Cu stima,
Echipa RUBiK

Oferta noastra pentru constrctia la rosu ancepand cu 35€ m2an functie de proiect mai multe informati 0743119875 cu stima nelutu cazac..

Buna ziua !
Cu toate detaliile prezentate nu va putem oferi un pret pana nu vom consulta planurile baza unui proiect. Pentru intoncmirea devizului ( partea tehnico-economica) avem nevoie de proiectul dumneavoastra, planuri de arhitectura si rezistenta. Va putem oferi toate informatiile pe care le doriti in legatura cu constructia. Va rog a ma contacta pentru a stabili mai multe detalii.
Va multumim !
Cu respect, echipa
NYK KAKTUS COMPANY
Inginer Antonescu Florian
nk.companysrl@gmail.com
0729752455

SC.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII de constructii, case – vile – hale- la rosu sau la cheie in Bucuresti si Ilfov, cu sau fara materialele firmei, lucram numai cu contract – facturi- procese – verbale pe faze de lucrari,va prezentam case in lucru sau terminate, pentru detalii – lazar-constructii.com ,sau proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua

Manopera la rosu:50 euro/mp
Manopera finisata:100 euro/mp

Contact:0744.310.445/voluntari/ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *