Categorii
Intrebari de la cititori

Pret schimbare acoperis 110 mp si inaltare camere

Pentru un acoperis cu suprafata de 110 metri patrati, pentru inaltat camerele cu 20 cm, schimbat asteriala si acoperis Lindab, imi puteti da un pret estimativ?


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Pret schimbare acoperis 110 mp si inaltare camere.

7 răspunsuri la “Pret schimbare acoperis 110 mp si inaltare camere”

Buna. Un pret corect se poate da dupa expertiza constructiei existente din ce este construita exista centura la casa existenta inaltarea din ce doriti sa o faceti si mai sant destule intrebari . trimiteti poze cu casa existenta . cu stima Nelu 0752170901

BitMihacons SRL va așteaptă cu un telefon la 0751832546 pentru detalii. În ce localitate. Acoperiș – 40lei m2 plus centurile undeva la 70 de milioane lei vechi. Cu respect Mihai

Buna ziua,
Pentru o ofertă cat mai complexa,va rugam sa ne contactați la nr de tel 0720.874.667 sau pe facebook la adresa homesteelconstruct Prahova,unde puteti vedea si lucrarile efectuate de noi.

Buna ziua se poate rezolva repede 5 zile dar dorium un plan ,ce panta si in cite ape e acoperisul si de ce numai 20 cm eu v a indrum daca tot umblam la acoperisi sa l folosim ca masarda adica sa l saltam mai mult cu stima baieti seriosi si cu vechime de 20 ani in acoperisuri ,in ce zona e lucrarea si vorbim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *