Pret termoizolatie exterioara Brasov, suprafata 220 mp

Buna ziua, ma numesc Ciprian si as dori pret pentru manopera termoizolatie exterioara casa in Cristian, Brasov. Suprafata este in jur de 220 mp. Manopera trebuie sa includa placat polistiren, batut ciuperci, plasa, 2 maini de adeziv, grund, tencuiala decorativa. Echipa trebuie sa aiba schela lor.

Casa are parter si mansarda, inaltimea la coama este de 6.7 m. As dori ca echipa sa fie din Brasov sau imprejurimi si sa aibe alte lucrari ca referinta. Perioada de executie intre 22 Aprilie si 6 Mai
ciprianbad82@yahoo.com pentru cotatii. Multumesc.

Intrebare de la Ciprian, pe adresa redactiei: Pret termoizolatie exterioara Brasov, suprafata 220 mp.


11 comentarii la “Pret termoizolatie exterioara Brasov, suprafata 220 mp”

  1. Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat/placi multipor/vata minerala,lavabil sau tencuiala decorativa/mozaicata.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.

  2. Ma gasiti pt detalii pe office@case-rosu.ro. pret la gata 40 ron/mp.Suntem echipa din Brasov,avem lucrari de prezentat din portofoliul de anul trecut ,realizate de aceleasi echipe .Daca sunteti interesat trimite-ti datele d-voastra si o o sa va contactam pentru o intalnire la santier.

  3. Multumesc celor care au postat cotatii aproape de adevar. Nu inteleg cum manopera depaseste pretul materialelor ma refer la prima cotatie angelaurel199 cu 3000€ adica 62 ron/mp cand materiale costa undeva la 32-34 ron/mp inclusiv decorativa si asta cu marje.

  4. Asta pentru ca cine da preturi foarte mari sunt intermediari care i-au lucrari oriunde si trimit diverși oameni sa le execute cu jumatate din bani.Dar din fericire exista site-uri ca si casadex sau alte forumuri unde oamenii se pot documenta si hotărâ pe cine contacteaza.Va urez Succes si atentie .

  5. buna ziua doresc sa va fac o oferta in limita bunului simt ,referitor la termoizolatie ,preturi acceptabile(Negociabil) pentru detalii ,informatii suplimentare si programari ne puteti contacta la nr tel 0754632139 sau pe adresa de e-mail rascanu.marius80@yahoo.com,cu stima si respect marius

  6. Buna ziua,domnule Ciprian, va rog dati-mi si mie datele de contact ale echipei pe care ati gasit-o. Multumesc

  7. Buna ziua, domnule Ciprian, va rog dati-mi si mie datele de contact ale echipei pe care ati gasit-o. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.