Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari culori masa, scaune, perdea bucatarie

Buna ziua! Tocmai ce am achizitionat mobila de bucatarie care este in nuanta de verde deschis in partea de jos, si crem deschis in partea de sus. Carcasa si parchetul sunt nuante foarte asemanatoare de wenge. Am vazut un set masa + scaune in culorile mov, turcoaz, verde putin mai inchis, si alb.


Credeti ca ar merge? Cu ce culori imi recomandati sa continui amenajarea, respectiv masa, scaune, perdea, covor, etc? As vrea ceva mai neconventional, sa creeze mai multa dinamica si mai mult contrast, nu galben, crem sau portocaliu, dar sa nu fie nici neplacut privirii. Multumesc!

Intrebare de la Nico, pe adresa redactiei: Recomandari culori masa, scaune, perdea bucatarie.

Un răspuns la “Recomandari culori masa, scaune, perdea bucatarie”

Buna, Nico!

Daca refuzi ideea de a merge in continuare pe accesorii si decoratiuni crem si vrei neaparat o culoare in plus, cred ca un bleu cu tenta turcoaz ar fi nuanta potrivita. Insa pentru a nu colora prea tare bucataria, iti recomand sa folosesti si un gri cu tenta taupe. Asadar, masa poate fi crem sau gri, scaunele pot fi bleu-turcoaz, perdeaua poate fi gri cu imprimeu turcoaz sau gri simplu, iar covorul poate fi nude sau ceva in genul acesta: emag.ro/covor-3d-zig-zag-grey-white-0-8-cm-grosime-200×300-cm-spate-anti-derapant-ego-78435/pd/DR69VHBBM/?ref=similar-exp_center_1_2&recid=jcs1vzra-halqo01dea9-C.c17_a185.S.SIMILAR-0bmvkht

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *