Categorii
Intrebari de la cititori

Sa tencuiesc manual sau mecanizat pentru a nu avea fisuri?

Va salut, ma numesc Adrian si as dori un sfat. In primavara intentionez sa tencuiesc casa la interior. Cu ce ma sfatuiti pentru a nu avea fisuri cum vad la altii? Sa tencuiesc manual sau mecanizat? Stima.


Intrebare de la Stancu, pe adresa redactiei: Sa tencuiesc manual sau mecanizat pentru a nu avea fisuri?

4 răspunsuri la “Sa tencuiesc manual sau mecanizat pentru a nu avea fisuri?”

Categoric tencuiala mecanizata este de recomandat, pe baza de ipsos (exceptand baile). Eu am facut tencuiala manuala la exterior si mecanizat la interior si regret ca nu am facut si exteriorul mecanizat.

tencuiala mecanizata este mai buna dar si alte detalii de aplicare fac diferenta intre un rezultat bun si un esec. Totusi tencuiala traditionala are mii de ani de utilizare si inca se poate face cu rezultate bune, respectand anumite criterii de preparare, aplicare si protejare . 0722424045

Eu am facut-o singur la interior semi-mecanizat as spune. Cu un compresor 6bar max, dispozitiv dintr-o cutie de vopsea de 1L modificata in forma aproape conica avand la baza o gaura laterala de 1cm diametru prin care sufla de la o distanta de 3cm un pistol de aer comprimat. presiunea de baza fiind 4bar. Mortar din multibat facut la bormasina puternica sa fie perfect uniform.
Stalpi metalici care au fost scosi si tencuit in locul lor. Simplu si usor.
Daca ai finante contacteaza o firma pentru mecanizat. Iese mult mai bine, drept si repede.

Adrian materialele din care se fac tencuiala la ora asta nu arew cum sa crape fi ca este pe baza de ciment cum ar fi MULTIBATUL sau pe baza de ipsos care se poate da mecanizat sau cu manual daca se respecta reteta care este scrisa pe sac si timpul de lucru .Totul depinde ce meseriasi , inainte sa hotarasti viziteaza cateva lucrari la meseriasi care iti fac oferte. cu multibat nu crapa , pe baza de ipsos la manual poate sa se intample dacalungeste timpul de lucru si il ia la framantat in rest nu vad sa aiba fisauri decit doar din structura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *