Categorii
Intrebari de la cititori

Tigla sparta pe acoperis, ploaia a fisurat peretele – langa Bucuresti

Buna ziua. Am o casa taraneasa la 25 Km de Bucuresti, in judetul Calarasi. Desi este din paianta, este solida, este tencuita cu plasa rabitz si cu mortar. Nu prea ma pricep, are fundatie. Problema este acoperisul din tigla ceramica. Doua – trei tigle sunt sparte si din cauza ploii s-a fisurat peretele. Este mai avantajos la pret sa o renovez, sau sa o demolez si sa reconstruiesc alta? Va multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Tigla sparta pe acoperis, ploaia a fisurat peretele – langa Bucuresti.

5 răspunsuri la “Tigla sparta pe acoperis, ploaia a fisurat peretele – langa Bucuresti”

Va rog un pret (manopera) pentru constructia la rosu si la cheie a unei case-parter (dar cu subsol) intr-o comuna la 10 km de Iasi. Materiale le pune la dispozitie clientul.

Salut casa nu trebuie demolata acoperisul refacut plus o consolidare e mult mai eftina asa.Baeti seriosi cu vechime in constructi de peste 25 ani se rezolva contactatine ,multumim.

buna seara pentru detalii va rog sa stabilim o intalnire la fata locului iar apoi sa gasim o solutie foarte buna pt casa dumneavoastra. Email amacrisconstruct@yahoo.com sau la0721537511 .va multumim anticipat Sc Amacrisconstruct Srl

In 2005 am construit pentru mine si familie, intr-un sat din Ifov, o casa din pamant (sistem constuctiv paianta).Sunt constructor de profesie, m-am consultat si am colaborat cu mesteri din zona si in plus am studiat tot ce am gasit,din diverse surse,legat de subiect.Totul a iesit (aproape)perfect. Oricum daca ar fi sa mai fac o a doua casa sau sa sfatuiesc pe cineva, prima optione a doua si a treia…tot casa de pamant ar fi; fie ca vorbim de paianta, pamant batut etc. Intre timp au aparut si in Romania cateva din cartile arhitectului austriac Gernot Minke-specialist in proiectarea si tenologia/constructia caselor din pamant,din care doua am reusit si eu sa le achizitionez. Ma laud cu toate acestea in speranta ca cei interesati vor fi stimulati sa apeleze cu incredere la a-mi cere o opinie-ABSOLUT GRATUIT SI DIN TOATA INIMA, in legatura cu orice problema legata de constructiile din pamant (reparatii, consolidari, extinderi, constructie noua).Ele au cateva caracteristici total diferite fata de cele din zidarie deci si solutiile la eventualele lor probleme sunt total diferite.

Gheorghe Ganea,0722 265 668,ecotehconstruct@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *