Categorii
Intrebari de la cititori

Ultimele calorifere nu se incalzesc, cum pot remedia?

Anterior mi-am montat centrala termica. Turul si returul le-am redus 32/22 imediat dupa pompa/filtru si am facut distributia pe cele doua circuite de calorifere prin T cupru de 22. Ce pot remedia? Pe circuitul cu 3 calorifere si primele din circuitul cu 6 calorifere e Ok, dar ultimele se incalzesc putin chiar dupa echilibrarea din retururi. E obligatoriu respectarea sectiunii iesirii centralei (32″) si montarea unui distribuitor de 2 circuite si reducerea la 22″? Multumesc.


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Ultimele calorifere nu se incalzesc, cum pot remedia?

2 răspunsuri la “Ultimele calorifere nu se incalzesc, cum pot remedia?”

buna seara
cind veti fi in stare sa dati detalii suficiente ca sa fiti ajutati?
ce putere insumata au radiatoarele?daca trece de 25kw teava de 22 e cam mica,corect era sa mergeti cu 28 pina la T si acolo sa va reduceti la 22 pe circuitul de 6 si 18 pe cel de 3

Nu e obligatorie montarea distribuitorului ,insa ar fi trebuit sa respecti de la inceput ce ti-a zis Stefan ,referitor la dimensiunile tuburilor .O remediere usoara ar fi sa montezi la radiatoare robineti termostatici (dar nu e o solutie sigura 100%)Robinetii termostatici daca nu i-ti remediaza problema i-ti ofera un confort sporit (nu ar fi bani aruncati)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *