Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ultimele calorifere nu se incalzesc, cum pot remedia?


Anterior mi-am montat centrala termica. Turul si returul le-am redus 32/22 imediat dupa pompa/filtru si am facut distributia pe cele doua circuite de calorifere prin T cupru de 22. Ce pot remedia? Pe circuitul cu 3 calorifere si primele din circuitul cu 6 calorifere e Ok, dar ultimele se incalzesc putin chiar dupa echilibrarea din retururi. E obligatoriu respectarea sectiunii iesirii centralei (32″) si montarea unui distribuitor de 2 circuite si reducerea la 22″? Multumesc.


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Ultimele calorifere nu se incalzesc, cum pot remedia?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in ianuarie 20th, 2018

buna seara
cind veti fi in stare sa dati detalii suficiente ca sa fiti ajutati?
ce putere insumata au radiatoarele?daca trece de 25kw teava de 22 e cam mica,corect era sa mergeti cu 28 pina la T si acolo sa va reduceti la 22 pe circuitul de 6 si 18 pe cel de 3

oprea in ianuarie 21st, 2018

Nu e obligatorie montarea distribuitorului ,insa ar fi trebuit sa respecti de la inceput ce ti-a zis Stefan ,referitor la dimensiunile tuburilor .O remediere usoara ar fi sa montezi la radiatoare robineti termostatici (dar nu e o solutie sigura 100%)Robinetii termostatici daca nu i-ti remediaza problema i-ti ofera un confort sporit (nu ar fi bani aruncati)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii