Categorii
Intrebari de la cititori

Calorifer electric, aeroterma sau convector – rog recomandari?

Ce imi recomandati sa cumpar pentru a incalzi o camera, dintre calorifer electric, convector electric si aeroterma, separat de incalzirea pe care o am cu centrala? Nu stiu de ce, dar e mai rece in camera asta, probabil pentru ca este spre nord si vreau sa sulpimentez in unele nopti cu ceva. Va multumesc.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Calorifer electric, aeroterma sau convector – rog recomandari?

6 răspunsuri la “Calorifer electric, aeroterma sau convector – rog recomandari?”

Nu recomand aeroterma, iti sufla aerul prin toata camera. Am una dar nu o mai folosesc tocmai din aceasta cauza. Intre calorifer electric si convector electric nu cred ca e mare diferenta. Poate doar de consum dar nici atat, asa ca poti alege cam pe oricare dintre ele. Conteaza numarul de wati.
Ai de unde alege 🙂
emag.ro/aparate_incalzire/c

Bună,
Recomand panou radiant cu termostat. Este cel mai economic și eficient!
Online mereu simplu: e-panouri.ro/categorie-produs/panouri-radiante-imprimate/

buna ziua
de ce nu v-ati gindit sa chemati „meseriasul”care v-a facut instalatia sa-l luati la intrebari?sa va cumpere un radiator mai mare, suficient sa asigure confortul termic si cel montat sa-l ia acasa

Aeroterma face zgomot ,deci deranjeaza iar panourile radiante sant o ,,pacaleala,,Deci radiatorul cu ulei este recomandarea mea.

Opinia mea de simplu utilizator inclina spre convector. Am avut din toate dar convectorul mi-a oferit unele beneficii. SUnt fericitul utilizator al sistemului centralizat de incalzire (si chiar pot spune ca sunt fericit pentru ca e destul de cald cand cei de la Termo „dau” caldura) dar e aiurea toamna si primavara cand nu dau caldura. Caloriferul electric e bunicel dar are inertie mare (si bine si rau) se incalzeste greu dar se raceste un pic mai repede:) ). Convectorul are si „proprietatea” de aeroterma, imprastiind caldura emanata (functie nu foarte apreciata) dar si fara aeroterma imprastiind lent caldura.
Panourile radiante sunt „radiante” iar radiatia aia nu este foarte verificata asupra sanatatii noastre. Plus ca incalzeste peretii si intr-un tarziu aerul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *