13 comentarii la “Cat m-ar costa constructia in Bacau – casa 100 mp”

 1. Cristina ar fi trebuit sa mentionezi din ce/cum doresti sa fie executata casa: Caramida, Lemn, parter, mansardat, etaj. Diferentele sunt mari. Si nici pretul actelor nu este de neglijat: proiectare, avize, autorizatie. Un constructor poate sa o faca si din paie sau chiar si temporara ca sa nu aiba nevoie de acte, dar tu te vei zbate sa tragi utilitati dupa.

 2. 1. Ce înțelegi prin construcție casă de 100 mp? Suprafață utilă sau suprafață construită? Sunt două noțiuni diferite.
  2. Vali a zis bine. Din ce vrei să o faci? Este bine să te uiți în proiect.
  3. Sumele vehiculate pentru ”La cheie” sunt relative. Dacă la roșu putem vorbi de o sumă relativ constantă (manoperă+materiale), la finisaje se schimbă datele problemei. Dacă manopera/ mp este cam aceeiași la constructori, diferență o fac materialele pe care le pui în casă. Asă că un pret de 40000 euro/ casa pe care o dorești se poate realiza doar că vor fi foarte multe limitări.

 3. SALUT
  MA REPET DAR SA NE ANTELEGEM, ANTODEAUNA PRETUL CONSTRUCTIILOR ESTE LA MP, AN ROMANIA CA SI AN ANTREAGA LUME
  NORMAL AN ACEI 40000E AVEM NISTE LIMITE DE PRET DE ESEMPLU GRESIA SA NU DEPASEASCA 32LEI M2,FAIANTA LA FEL PARCHETUL SA SE ANCADREZE ANTRU N PRET LA FEL SI INSTALATIILE SANITARE SI ELECTRICE ,E UN PRET STANDARD SA ZICEM ASA.
  CONSTRUIM CUM DORESTE CLIENTUL,DACA SANT DEPASIRI CLIENTUL PLATESTE DIFERENTA,ASA SPECIFICAM AN CONTRACTE
  SALUTARI LUI CHIBIT,ARE DREPTATE
  O SEARA FRUMOASA LA TOATA LUMEA

 4. Mulțumesc Domnului Constructor!
  Doamnei/ Domnișoarei Cristina. Pe scurt la ceea ce a spus domnul Constructor. Vă rog să vă faceți un buget pentru construcția casei (să țineți cont că foarte ușor se poate depășeși cu aproximativ 25%).
  O seară bună tuturor!

 5. Buna ziua,
  Va consiliem tehnic si va alegem sistemul constructiv functie de buget.
  Proiectam si va obtinem autorizatia.
  Servicii profesionale in constructii,va asteptam pe e-mail ungherea@yahoo.com cu datele de contact si noi prin telefon va dam ingormatiile pe care le solicitati.
  Cu stima,
  Echipa RUBIK

 6. Bună ziua
  Ași dori sa știu și eu estimativ un cost pentru o casa de aproximativ de 130 mp casa este la sol și as vrea sa o construiesc din bca fără mansarda fără etaj . O elevație de 40 cm de la sol .
  Știu ca este greu fără un proiect dar știu ca sunt și profesioniști care pot estima un cost plus minus . Mulțumesc anticipat

 7. Salut! As dori sa-mi construiesc o casa, doar parter de 90 mp, 2 dormitoare, baie si sufrageria cu bucataria, stil american, cu finisaje normale, ma refer ca nu vreau de lux!! bca sau porotherm… ce-i mai ieftin!!!

 8. Buna dimineata.
  Vreau sa construiesc o casa 10 m pe 11 m simpla si fara etaj, 4 dormitoare, salon bucatarie, camara, baie si hol. As dori estimarea unui pret doar mana de lucru cu materialele cumparate de mine. Mentionez, constructia casei va fi in Sascut judetul Bacau.

 9. Bună ziua, aș dori să construiesc o casă de 125 mp (suprafață construită) doar parter, la roșu. Poate să-mi spună cineva cu aproximație cât poate ajunge mână se lucru cu materiale si fără. Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.