Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa tigla metalica Bilka + montaj acoperis?

Cat m-ar costa tigla metalica Bilka 0.5 + montaj, pe un acoperis in doua ape (9m x 1 m per apa), fara horn. Acoperisul actual este realizat din placi de ondulin.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cat ma costa tigla metalica Bilka + montaj acoperis?

4 răspunsuri la “Cat ma costa tigla metalica Bilka + montaj acoperis?”

Buna ziua,
Echipa homesteelconstruct ofera montaj acoperisuri din tigla metalica la preturi accesibile.Mai multe detalii la tel 0720.874.667 sau pe facebook la adresa homesteelconstruct Prahova.
O zi Buna!

Bună seara!
De ce nu ceri oferte de preț de la cei care vind acest produs.Aceștia fac măsurătorile și aduc tabla pe dimensiune astfel înât pierderile să fie minime. Poți să chemi mai mulți distribuitori de Bilka. Care are prețul cel mai bun cu ală mergi. O parte din acești distiibuitori au și echipe de montaj. Să alegi o echipă care este agreata de Bilka, altfel adio garanție. Nu prețul pe mp al tablei este o problemă ci accesoriile (șuruburi, pieptăne, scurgeri, coame mari sau mici, bureți etanșare, coliere jgeaburi și nelipsita folie anticondens) ajung la același pret cu mp de tablă necesari acoperișului. Sfat. Încearcă să eviți magazinele mari de bricolaj (Leroy, Dedeman) pentru că tabla pe care o vând are o dimensiune dată și din acest motiv cresc pierderile pe acoperiș, preț mare de achiziție. Spor!

Buna ziua domnule Adrian.

Va rog daca se poate sa imi spuneti ce dimensiuni are acoperisul exact(Lungimea si latimea ),ce model de tabla,finisaj mat,lucios sau quartz? pentru a va face oferta de pret cat mai exacta si zona sau orasul unde se afla lucrarea.Din mesajul dumneavoastra reiese ca ar fi vorba de 18 mp „pe un acoperis in doua ape (9m x 1 m per apa)”.

Cu Stima
Botezatu Cristi

Aco Profi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *