Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa cu garaj lipit, Sibiu, P + E, 209 mp

Buna ziua. Vreau sa imi construiesc o casa in Sibiu dar inainte de toate as vrea sa fac anumite calcule. Ca idee: casa P+E total construit 209 mp, amprenta la sol 121 mp din care 33 mp garaj lipit de casa cu un perete comun cu cel al casei si acoperis intr-o apa. Suprafata etajului 88 mp cu acoperis in 2 ape.


As vrea un pret estimativ pentru constructia la rosu cat si un pret doar pentru manopera. Casa din caramida si acoperisul din tigla ceramica. Am o schita facuta pe calculator si as vrea sa discut mai multe detalii cu un constructor fata in fata. Cine este dispus sa discutam il rog sa imi lase un numar de contact aici. Multumesc!

Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Constructie casa cu garaj lipit, Sibiu, P + E, 209 mp.

8 răspunsuri la “Constructie casa cu garaj lipit, Sibiu, P + E, 209 mp”

Buna ziua,

In cazul in care nu ati facut inca proiectul de arhitectura pentru casa dumneavoastra, v a stept cu cel mai mare drag sa discutam ce anume va doriti (efort, pret, durata, etc.).
Ne puteti gasi aici: biga.ro/

Toate cele bune si spor la treaba.

Buna seara,,, daca doriti o colaborare serioasa va stam la dispozitie
TREBUIE SA VEDEM CONCRET CE DOTITI ,CE PROIECT AVETI,SI VA INTOCMIM UN DEVIZ DE LUCRARI dupa care putem sa negociem .SUNTEM DIN Sibiu SI VA GARANTAM SERIOZITATE.CALITATE
cU RESPECT 0745559307

Buna ziua,referitor la constructia ce doriti sa o faceti ne putem auzi la un telefon referitor la preturi deviz de lucrari o discutie cu mai multe amanunte tel 0751891171 ,0744990948.multumesc

Bună pentru proiectul dumneavoastră ca pret infomativ 40-45 mp construibil la rosu manopera mai multe detalii la adresa de e-mail cornelfota76@gmail.com sau număr telefon 0765894924 multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *