Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa un nivel Hunedoara – preturi la rosu

Buna ziua, as vrea sa construiesc o casa in Bacia, Hunedoara. Casa as vrea sa aiba un singur nivel si o suprafata construita de circa 85-90 mp, am terenul si as vrea sa o construiesc din BCA. Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde, dar rog cifre mai exacte si nu raspunsuri evazive. Casa as vrea in rosu cum se zice.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Constructie casa un nivel Hunedoara – preturi la rosu.

5 răspunsuri la “Constructie casa un nivel Hunedoara – preturi la rosu”

Buna ziua.
Pret manopera la rosu- 38 euro/mp suprafata construita, discutabil in plus/ minus, dupa analiza proiectului.
Cind doriti „cifre exacte ”, trebuie sa oferiti si informatii exacte.
Cu stima. 0770131648. constructzece@gmail.com

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM IMOBILE LA ROSU IN MAI MULTE JUDETE ( CASE, CLADIRI DE BIROURI, PENSIUNI, BLOCURI, etc )

Buna seara!
Asa este trebuie sa oferiți informații exacte. La „suprafata construita de circa 85-90 mp” cred ca faceti 1 apartament cu o camera. Nu spuneti nimic de existenta proiectului si a autorizatiei de construcție. Dacă le aveți nu uitați de dirigintele de şantier. Acesta trebuie pus la treaba. Si o informație exactă sper că ştiți că „la roşu” însemnă acoperiş numai cu astereală. În lipsa celor enumerate anterior vă rog să vă adresați unui arhitect. Să ştiți că există proiect tehnic de execuție în care se pot face calculele cerute de dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru înțelegere. O seară bună!

Multumesc tuturor,ati fost la inaltime…raspunsuri clare tinind cont ca eu nu prea stiu acesti termeni de constructii…si deci nu am dat prea multe informatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *