Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum deosebesc profilele cu 5 camere de cele cu 7 – ferestre PVC?


Salutare tuturor! Am o intrebare in special pentru cei din domeniul ferestrelor din PVC. Sunt pe cale sa platesc ferestre si usi de exterior pentru casa mea. Ca produs am ales Salamander Streamline Top de 76 mm cu 7 camere, un profil de clasa A. Cei de la Salamander au acelasi profil de 76 mm insa inauntru are doar 5 camere si este de clasa B.


Intrebarea mea este: cum deosebesc cele doua profile atunci cand vor veni cu ferestrele la montaj? De unde stiu ca imi monteaza cel cu 7 camere sau cel cu 5 camere daca pe exterior cele doua profile au aceeasi forma si aceeasi grosime a profilului. Multumesc.

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Cum deosebesc profilele cu 5 camere de cele cu 7 – ferestre PVC?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Adrian in februarie 6th, 2018

Ala de 5 camere cred ca e streamline 73, care de fapt nu e profil salamander e profil Brugmann 73..

Calin in februarie 6th, 2018

Care este pretul pentru profilul cu 7 camere? Daca pe 20 mp ferestre rezulta un pret de 2500 Euro, atunci este cu 5 camere. Cereti certificat de calitate pentru modelul care este montat.

George in februarie 6th, 2018

pe vreo 18mp am pret de 3400 euro. eu vroiam sa stiu daca exista vreo posibilitate sa imi dau seama care e de 5 si care e de 7 camere avand aceeasi grosime ambele. certificate de calitate se gasesc… asta nu imi da siguranta ca e produsul comandat

Calin in februarie 7th, 2018

Eu nu stiu sa fie egale dimensiunile pentru 5 si 7 camere deoarece atunci cele 7 camere nu si-ar avea rostul ingloband practic aceeasi cantitate de aer izolant. eu stiu ca 7 camere incep de la 80 mm in sus si merg pana la 95 mm. Mergeti la firma sa va arate ambele variante pe sectiune.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii