Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum fac un dulap in dormitor pe peretele opus patului?


Buna seara. Vreau sa amenajez un dormitor in care as dori ca dulapul sa fie pe tot peretele opus patului deoarece nu exista alte spatii de depozitare pentru haine in apartament. Problema este ca peretele de dupa usa are doar 52 cm adancime. Cum pot face dulapul pe tot peretele in aceste conditii tinand cont ca umerasele sunt mai mari. Mentionez ca as dori ca dulapul sa fie cu usi culisante. Poate fi facut pe diferite adancimi? Multumesc.


Intrebare de la Cornelia, pe adresa redactiei: Cum fac un dulap in dormitor pe peretele opus patului?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Marius in martie 1st, 2018

Din nefericire sistemul de glisare ocupa 6-7 cm. Un dulap cu adancimea de 50-52 cm permite intrarea umeraselor (la limita ce-i drept). Usile cu deschidere clasica ar functiona pe adancimea pe care o aveti pentru dulap, dar ati spus ca doriti usi glisante. Se poate face un dulap mai ingust in partea in care nu aveti cum sa faceti dulapul mai lat, cu usi normale, sau cu usi glisante, in care sa puneti rafturile. In partea unde ati putea face un dulap mai lat, se poate monta un dulap mai adanc, unde sa interactioneze bine umerasele si usile glisante. Trebuie doar sa va obisnuiti cu ideea ca nu aveti un dulap la linie. De asemenea mai puteti renunta la plinta de parchet din spatele dulapului si mai castigati 2-3 cm. Succes

Neti in martie 3rd, 2018

Buna ziua,
Pentru dulapurile mai inguste de 60 cm se foloseste o bara de umerase glisanta,asa am eu in dormitorul fetitei unde dulapul este adanc de numai 38 cm.Va las link unde puteti vedea cum arata.
ikea. com/ro/ro/catalog/products/20256900/
Numai bine!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii