Categorii
Intrebari de la cititori

Curatare si nivelare teren Otopeni – 1000 mp

Buna ziua, caut pe cineva care sa curetete si sa niveleze un teren de 1000 mp in Otopeni (inclusiv sa ia de pe teren resturile vegetale).


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Curatare si nivelare teren Otopeni – 1000 mp.

7 răspunsuri la “Curatare si nivelare teren Otopeni – 1000 mp”

Buna ziua,
Pentru curatat terenul (decopertat) va putem face un pret de 10 lei/mp, suntem din Otopeni, avem utilaje buldo si masina mare 18/20 tone,executam si lucrari de constructii
case-vile- hale la rosu sau la cheie,pentru detalii accesati lazar-constructii.com pentru alte detalii… email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Multumesc frumos domnule Lazar dar sincer 10.000 lei(2200 eur) pentru decopertare mi se pare mult prea mult.

Buna ziua domnule Marius,
PEntru decopertare teren asta este pretul 8/10 lei odata adunat moluzul trebuie si carat
sau dumneata vrei sa faci un munte in mijlocul terenului, unde sa se dea copii cu sania,
iar de scump si voi vindeti terenurile destul de piperat in Otopeni nu vi se pare ?
Cu respect…

Domnului Lazar

eu il pregatesc sa construiesc pe el nu sa l vand. Dar nu asta conteaza macar vad negru pe alb ca in functie de valoarea terenului sunt si serviciile. Daca era in Berceni era jumatate iar la ploiesti un sfert dar inteleg economia de piata. In acelasi timp nu pot sa nu ma gandesc daca la doctor vi s ar cere bani pe servicii in functie de ce venit aveti cum ati reactiona?

avand in vedere ca un buldoexcavator se inchiriaza cu pana la 2000 lei pe zi credeti ma ca doar unu care nu are ce face cu banii ar platii pt o zi de munca 4 salarii.

sa inteleg ca si constructia unei case in Otopeni materiale+manopera sa fie undeva dublu decat in ciolpani la aceeasi dimensiune.

Nu am scris ce am scris sa intru in polemica cu Dvs. deoarece stiu ca asa procedeaza majoritatea dar nu cred ca este corect.

Mult respect si succes in bussines

Buna ziua,
SALARIILE sunt la fel peste tot in zona, eu v-am facut un pret pentru decopertat, luind in calcul si buldoexcavatorul care costa 150/180 lei ora si 4/5 masini de incarcat si carat moluzul de pe teren care mai costa si acelea in jur de 4500 lei deci nu mai spuneti ca e scump astea sunt preturile in zona indiferent ca e Otopeni sau Berceni, nu fac eu preturile. Daca mai aveti nelamuriri va rog faceti-le la adresa de email indicata va raspund cu mare placere cand timpul i-mi permite.
Cu respect,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *