Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc constructie in zona limitrofa Pitesti, Arges


Buna ziua. Doresc sa fac o constructie de 18m / 5m (interiorul) adica 90 m2, (din caramida, cu placa deasupra, acoperis in 2 ape) in zona limitrofa a orasului Pitesti, Arges. Am proiectul si doresc o firma serioasa care sa-mi spuna care sunt costurile, la rosu sau la gri. Diriginte de santier, am o ruda care sa urmareasca lucrarile. Multumesc.


Intrebare de la Norocel, pe adresa redactiei: Doresc constructie in zona limitrofa Pitesti, Arges.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai in februarie 2nd, 2018

Bună seara. Bitmihacons srl va sta la dispoziție. Pentru mai multe detalii sunați la nr 0751832546

Constructor in februarie 2nd, 2018

Buna seara
Preț construcție la roșu 18000e manopera plus material
Doar manopera 5500e

mihai in februarie 3rd, 2018

buna seara pentru a va putea face o oferta de pret va rugam sa trimite planurile pe adresa de email amacrisconstruct@yahoo.com sau sa ne contactati la 0721537511. va mutumim anticipat Sc Amacrisconstruct Srl.

Nichita Valentin in februarie 3rd, 2018

Buna ziua! Pentru realizarea proiectului dumneavoastra, va oferim o solutie alternativa de termoizolatie si hidroizolatie.. Este o solutie inovatoare care va ofera multe avantaje. In sprijinul afirmatiilor de mai sus, va rog sa consultati site-ul nostru, http://www.re-therm.ro.
Va multumim!

marinel in februarie 3rd, 2018

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in executie
STIMA

Neculai Adrian in februarie 4th, 2018

Buna ziua! Echipa muncitori constructii executa case vile renovari apartamente,preturi reale oferim garantii. rccager@yahoo.com tel 0732594769

gelu in februarie 14th, 2018

Asiguram consultanta,evaluare si expertiza,la achizitia de locuinte vechi si noi,scutindu-va de costuri ulterioare la renovari,intretinere si chiar rezistenta imobilului.Eliminati disconfortul ,stresul si tensunile din familie prin simpla apelare la un specialist.ASIGURAM SERVICII IN TOATA TARA.Important pentru noi,va fi multumirea clientilor ,linistea si recomandarea.Ce inseamna aceasta consiliere?-verificarea actelor daca sunt corespunzatoare,-evaluarea bunului si valoarea investitiilor in reparatii,a eventualelor vicii de constructie,intretinerea ,-expertiza tehnica si solutii tehnice ,inclusiv costuri.-supraveghere a unei constructii in derulare si solutii pt reducerea costurilor,-sugestii pentru imbunatatirea confortului si scaderea costurilor de mentenanta a locuintelor.Recomandam pe linga solutii tehnice si echipe(colaboratoare) pentru executie si impementarea lor,numai la solicitarea beneficiarului.Informatii la 0740253715 sau in Pitesti,linga PNL Arges.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii