Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructie in zona limitrofa Pitesti, Arges

Buna ziua. Doresc sa fac o constructie de 18m / 5m (interiorul) adica 90 m2, (din caramida, cu placa deasupra, acoperis in 2 ape) in zona limitrofa a orasului Pitesti, Arges. Am proiectul si doresc o firma serioasa care sa-mi spuna care sunt costurile, la rosu sau la gri. Diriginte de santier, am o ruda care sa urmareasca lucrarile. Multumesc.


Intrebare de la Norocel, pe adresa redactiei: Doresc constructie in zona limitrofa Pitesti, Arges.

7 răspunsuri la “Doresc constructie in zona limitrofa Pitesti, Arges”

Bună seara. Bitmihacons srl va sta la dispoziție. Pentru mai multe detalii sunați la nr 0751832546

Buna seara
Preț construcție la roșu 18000e manopera plus material
Doar manopera 5500e

Buna ziua! Pentru realizarea proiectului dumneavoastra, va oferim o solutie alternativa de termoizolatie si hidroizolatie.. Este o solutie inovatoare care va ofera multe avantaje. In sprijinul afirmatiilor de mai sus, va rog sa consultati site-ul nostru, re-therm. ro.
Va multumim!

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in executie
STIMA

Asiguram consultanta,evaluare si expertiza,la achizitia de locuinte vechi si noi,scutindu-va de costuri ulterioare la renovari,intretinere si chiar rezistenta imobilului.Eliminati disconfortul ,stresul si tensunile din familie prin simpla apelare la un specialist.ASIGURAM SERVICII IN TOATA TARA.Important pentru noi,va fi multumirea clientilor ,linistea si recomandarea.Ce inseamna aceasta consiliere?-verificarea actelor daca sunt corespunzatoare,-evaluarea bunului si valoarea investitiilor in reparatii,a eventualelor vicii de constructie,intretinerea ,-expertiza tehnica si solutii tehnice ,inclusiv costuri.-supraveghere a unei constructii in derulare si solutii pt reducerea costurilor,-sugestii pentru imbunatatirea confortului si scaderea costurilor de mentenanta a locuintelor.Recomandam pe linga solutii tehnice si echipe(colaboratoare) pentru executie si impementarea lor,numai la solicitarea beneficiarului.Informatii la 0740253715 sau in Pitesti,linga PNL Arges.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *