Categorii
Intrebari de la cititori

Merita sa investesc intr-o casa din paianta? Sa o repar?

Buna ziua, casa paianta 108 mp as dori sa o repar, sa torn sapa, un pic de fundatie, schimbate usile si geamurile, intarire a casei etc. Merita sa investesc? Care ar fi pretul pentru a aduce imbunatatiri la casa din paianta?


Intrebare de la Tanase, pe adresa redactiei: Merita sa investesc intr-o casa din paianta? Sa o repar?

6 răspunsuri la “Merita sa investesc intr-o casa din paianta? Sa o repar?”

Bună seara da merită doar daca are valoare sentimentala sau nu este foarte degradată altfel nu se merita . succes in alegerea decizie

Daca fundatia este buna si nu sunt crapaturi in pereti merita. Altfel trebuie subzidire, armare..etc. Vezi ca unii stalpi din lemn s-ar putea sa fie mancati de carii ->umflaturi si crapaturi de sus pana jos in acea zona. Trebuie refacuti stalpii cu beton armat de preferat. Ii pui plasa cu adeziv la interior pentru ca viitorele crapaturi minore sa nu se vada si apoi clasic cu glet. Daca ai finante poti merge pe rigips dar reduci dimensiunea camerelor. Per ansamblu daca terenul este stabil se merita. Este usoara si daca a rezistat atat tot o sa mai reziste.

Merita ,chiar daca trebuie consolidata.Eu in urma cu 4 ani am refacut casa exterior ,adica intarita fundatia,tencuiala,schimbat geamuri,acoperis.Sunt tare multumit cum arat a acum.

mare atentie la contaxctul lemnului cu cimentul – carbonizeaza lemnul .
Un alt amanunt , undeva structura de lemn , trebuie sa respire .
Toate casele pe paianta si cand spun paianta ma refer la structura de lemn , umpluta cu blani de lemn (varghii ) , daca ar fi avut o fundatie de beton , nu ar fi avut nici o problema . Casa strabunicilor mei , are peste 100 ani , a bunicilor peste 80 ani si sunt in regula .
In ce zona este casa ?
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *