Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Micro statie epurare pentru restaurant – alegere


Buna dimineata. Pentru un restaurant ce fel de micro statie de epurare putem lua in calcul, pentru cate persoane? Ca sa fiu sigur ca aleg produsul potrivit (sa nu fie nici sub si nici supradimensionat si nici sa am probleme pe viitor cu ea) ce se ia in considerare, numarul total de locuri din unitate sau fluxul mediu zilnic de clienti? Trebuie luat in vedere ca ma aflu la 30 de m de un lac, panza freatica este la 1.6m, respectiv la 4 m in unele locuri si nu am posibilitatea sa ma racordez la vreo scurgere.
Multumesc.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Micro statie epurare pentru restaurant – alegere.





Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in februarie 4th, 2018

buna ziua
raspunsul adecvat nu cred ca o sa-l gasiti pe casadex,consultati-va cu producatorii sau importatorii, ei sint cei mai in masura sa va dea un sfat

Eugen in februarie 4th, 2018

Buna,
Pentru a nu avea nici un fel de problema din punct de vedere al protectiei mediului(mai ales ca aveti un lac in apropiere si pinza freatica este destul de ridicata) recurgeti la un proiectant de specialitate care este acreditat de Min. mediului sau al apelor care poate fi gasit pe site-ul acestora. Numai acesta va poate dimensiona micro statia de epurare care sa poata fi autorizata de Agentia de mediu si Apele Romane din judet. Succes!!!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii