Categories
Intrebari de la cititori

Micro statie epurare pentru restaurant – alegere

Buna dimineata. Pentru un restaurant ce fel de micro statie de epurare putem lua in calcul, pentru cate persoane? Ca sa fiu sigur ca aleg produsul potrivit (sa nu fie nici sub si nici supradimensionat si nici sa am probleme pe viitor cu ea) ce se ia in considerare, numarul total de locuri din unitate sau fluxul mediu zilnic de clienti? Trebuie luat in vedere ca ma aflu la 30 de m de un lac, panza freatica este la 1.6m, respectiv la 4 m in unele locuri si nu am posibilitatea sa ma racordez la vreo scurgere.
Multumesc.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Micro statie epurare pentru restaurant – alegere.

2 răspunsuri la “Micro statie epurare pentru restaurant – alegere”

buna ziua
raspunsul adecvat nu cred ca o sa-l gasiti pe casadex,consultati-va cu producatorii sau importatorii, ei sint cei mai in masura sa va dea un sfat

Buna,
Pentru a nu avea nici un fel de problema din punct de vedere al protectiei mediului(mai ales ca aveti un lac in apropiere si pinza freatica este destul de ridicata) recurgeti la un proiectant de specialitate care este acreditat de Min. mediului sau al apelor care poate fi gasit pe site-ul acestora. Numai acesta va poate dimensiona micro statia de epurare care sa poata fi autorizata de Agentia de mediu si Apele Romane din judet. Succes!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *