Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa cu mansarda inalta plus garaj in Iasi

Buna ziua. M-ar interesea pretul unei case cu mansarda inalta, la rosu cu materialele clientului sau fara materialele clientului. Sa incep cu inceputul:


Terenul se afla in localitatea Miroslava, judet Iasi, la 7 km de centrul orasului Iasi si are forma trapezoidala, cu latura mare pe latime de 17.5 metri si latura mare pe lungime de 33.5 metri.
Suprafata totala este de 586 m2 si are o panta foarte usoara. Nu as putea sa va spun exact de cate grade este inclinarea. Terenul are acces la doua strazi, un acces la latura mare pe latime si un acces care se infunda in latura oblica (latura de aproximativ 3 metri).

Doresc construirea unei case cu garaj incorporat. Garajul sa fie pentru doua masini, puse una in spatele celeilalte si nu alaturate si sa cuprinda si o camera tehnica mica. La un calcul initial, garajul ar trebui sa aiba 33-35 m2 utili si intrare in corpul de casa, in antreu. Corpul de casa pe parter vreau sa cuprinda antreul de 2×2.5m2 (5 m2) utili, o bucatarie de 3.5×4.5m2 (15.75 m2) utili (din care o camara de 0.75 m2 si 15 m2 bucatarie in sine), o baie mica de 2.5×1.5 m2 utili si o camera de zi de aproximativ 6x5m2 utili (de preferat ar fi ca baia mica sa fie in interiorul acelor 30 m2 din camera de zi). Din camera de zi, se va iesi in spatele casei. La total ar fi undeva în jur de 54.5 m2 utili pe parter – corpul casei. Totalul spatiului util a constructiei pe parter, ar trebui sa aiba undeva la 90 m2-95 m2.

Mansarda inalta, sa se extinda pana deasupra garajului, sa cuprinda o suprafata utila totala de 90-95 m2 si sa aiba:
– 3 dormitoare dispuse astfel: dormitor matrimonial 3.5×4.5 m2 (15.75 m2) utili, doua dormitoare mici 3×3.5 m2 utili (10.5 m²) x 2.
– baie mare 3.5*2 m2 utili (7 m2).
– dressing de 10.5 m2.
– o camera mica de tip small office.
– 3 balcoane dispuse astfel: un balcon comun celor 2 camere mici, un balcon pentru camera matrimoniala si un balcon deasupra intrarii principale.

Intrebare de la Lucian, pe adresa redactiei: Pret casa cu mansarda inalta plus garaj in Iasi.

8 răspunsuri la “Pret casa cu mansarda inalta plus garaj in Iasi”

Un preț real se poate face în urma consultării planurilor a detaliilor de executie și a cantităților de matermale. Eu stau în Miroslava,așadar m-a puteți suna pentru o eventuala întâlnire la fata locului pe nr. tel: 0754222966.Tanase

Buna ziua.
Comandati un proiect la o firma de proiectare, dupa care putem discuta despre o oferta de pret realista.
Cand veti avea proiectul, il astept pe adresa constructzece@gmail.com
Cu stima. 0770131648.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN JUDETUL iASI, PRECUM SI IN ALTE JUDETE .

Buna seara!
Din ce povesteşti dumneavoastră nu deține-ți proiect. Până nu aveți planurile este greu de estimat prețul. Discutați cu un arhitect pentru punerea în aplicare a modului cum arată casa pe care o doriți. După proiect şi obținere autorizație de construcție puteți să căutați echipe şi prețuri. Prețul materialelor creşte sau scade funcție de sezon. Mai este 1 lună şi începe sezonul construcțiilor. Baftă. O seară bună tuturor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *