Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie caramida, bca sau casa lemn Brasov, Rasnov

Buna seara. Am un teren la Rasnov – Brasov si vreau sa construiesc o casa cu etaj cu amprenta la sol de 80 mp, la parter bucatarie, baie si living, la etaj 2 dormitoare. Vreau si eu un pret pentru constructie de caramida sau BCA si pret pentru casa de lemn. Va multumesc.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Pret constructie caramida, bca sau casa lemn Brasov, Rasnov.

10 răspunsuri la “Pret constructie caramida, bca sau casa lemn Brasov, Rasnov”

Buna seara
casa din bca la cheie 46000e
la rosu 22000
casa pe structura de lemn la cheie 42000e
casa indiferent de material vor fi
izolate exterioare cu polistiren de 10 respectiv 15cm,finisata si cu decorativă,interior,usi exterioare de calitate,ferestre termopan de calitate,usi interioare de până la 400lei bucata,tencuita,instalația electrica,instalația termică,cu calorifere si centrala,instalația apa calda si rece,get finisat,gresie faianță an bai si bucatarie,pret 35 lei mp,parchet 40 lei mp de calitate,cu acoperis din grinzi de le.n20/5 izolat la fel si partea mansardata cu tigla metalică bună calitate ,wc.ghiuvete,dus si casa.
Casa va fi predate la cheie an 120 zile de zidărie iar ce a pe structura de lemn an 30 zile lucrătoare de la încheierea contractului
Garantam construcțiile
relația la
0735776358
angelaurel199@yahoo.com

Buna seara,in legatura cu pretul la constructie va rog sa ne sunati la tel 0751891171 ,0744990948 si va relatam preturi accesibile multumim.

Pentru a discuta mai multe detalii si eventual a stabilii o intalnire pentru discutii,va rog sa ma contactati pe office@case-rosu.ro.
Suntem firma de constructii din Brasov cu muncitori din imprejurimile Brasovului.Avem lucrari in desfasurare pentru vizionare.Va putem prelua proiectul de la proiectare pana la intabulare cu bransamente de utilitati si tot ce e nevoie pentru a va muta.
Astept mail pentru mai multe detalii.Va urez o zi buna.

Buna ziua.
Suntem specializati in structurile de lemn . Pe magicconstruct ro gasiti o parte din realizarile noastre . Suntem din Campina deci relativ aproape.
Impreuna putem stabili modelul in functie de dorinte si buget .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro
Sa tineti cont de un lucru . Suntem in era informatiei si nu exista diferente majore de pret intre producatorii s-au constructorii seriosi si specializati . Orice mare diferenta , ascunde o non-calitate .diferenta o face calitatea constructorului si nu marje mari de pret . toti avem aceasi furnizori de materii prime si toti platim aceleas taxe . Ma uit cum se d-au preturi fara macar sa se cunoasca locatia . Toata lumea nu incearca decat sa agate clientul si apoi, dumnezeu cu mila .
Ma uit iar la termene de executie . Cate zile are nevoie fundatia pentru a se putea intervenii pe ea si in cate zile se executa ??
Cate zile mai dureaza pana iese umiditata din sapa ???
Cate ziole trec pana vine ISC la verificari ?? Oare toate astea nu sunt prinse in termenii de executie ? S-au astea sunt surprizele negative ,care apar apoi ?!!
Aici intervine calitatea constructorului . Parerea ,mea este sa l;uati de baza cele mai mari preturi si daca ve-ti avea surprize , vor fi doar placute .
Va doresc succes .

SALUT
A TI RASPUND LA ANTREBARI CA NORMAL LA MINE TE AI REFERIT
DRAGUL MEU O FUNDATIE E O FUNDATIE ,SE POATE LUCRA LA IA INSTANT DACA VORBIM DE ELEVATIE PANA LA COTA ,,0,, SE POATE LUCRA PESTE IA AN CATEVA ZILE ADICA 3-4 ZILE
O PLACA TURNATA PESTE PARTER SAU POATE UN ETAJ E ALTCEVA LEGAL SE DECOFREAZA AN 15-18 ZILE, DAR SI AICI SE POATE LUCRA NEDECOFRAT CU POPI MONTATI AN CATEVA ZILE,DACA AI O LUCRARE LA CHEIE E FOARTE IMPORTANT ORGANIZAREA DE SANTIER,SI DIFERITELE LUCRARI SE FAC AN ASA FEL ANCAT SA AI FRONT DE LUCRU TOT TIMPUL CORESPUNZATOR NU TREBUIE SA TI ESPLIC MAI MULTE CA PROBABIL LE CUNOSTI ,CE I CARE DE OBICEI DAU PRETURI MARI SANT CEI CARE NU LUCREAZA EI SI AU MESERIASII DE ACUM (adica salaori cu esperienta), CARE SANT ASA CUM SANT ,SAU SANT CEI CARE O DAU MAI DEPARTE …DRAGI MEI EU LUCREZ EU, SI FAC CAT 3 MESERIASI SI SINCER IES DESTUL DE BINE. DACA VA UITATI SA VA SCOATA MESERIASI SI VOI NU AVETI HABAR CU CE SE MANANCA CONSTRUCTIILE E GREU…NU IESTI NICI CU 1000 E MP ,NU TE NUMESTI CONSTRUCTOR DOAR DACA TE UITI PE INTERNET SI GASESTI NISTE PRETURI ACOLO PUSE DE DEFERITI OAMENI…
AN SPATELE PRETULUI DAT AICI CHIAR DACA E SCURT ….E FOARTE MULTE CALCULE SI ORE DE LUCRU PIERDUTE
EU CHIAR A MI RESPECT TIMPUL DE EXECUTIE
VA SALUT O ZI BUNA

BUna ziua.
Eu nu m-am adreesat personal catre constructorii ci catre client . Un client informat va fi un client multumit si in acest fel sunt eliminati si neseriosii din constructii . Si dv aveti de castigat in acest caz , fiind un constructor serios . o alta problema este munca la negru si cu muncitori neasigurati . Este o prioblema pentru toti constructorii seriosi . In germania pentru a evita acest lucru , sa format un sindicat al constructorilor care verifica santierele . Cum ai ridicat o macara , cum sunt peste tine .
Pretentia clinetului , ca salariat fiind , de a avea platite asigurarile , ar trebui sa fie inteleasa si cand se face oferta de pret .
In privinta ofertei de pret . Nu comentez valoarea ofertei si modul de ofertare , fara sa se cunoasca detaiile constructive si mai rau , locatia .
La orice casa , tot ce nu este in zona constructorului , va creste pretul cu min 2000 eur . Ce face daca este la 400 km ? Cum se va incadra constructorul in acel timp de executie , alternant cu alte lucrari ? Dar la 700 Km ?
Si intradevar am o intrebare si pentru dv . Cum ve-ti respecta acele 30 zile la o casa de lemn , daca va ploua 2 saptamani ? Lemnul casei nu va trebui sa se ude si dupa pretul acordat , sunt sigur ca nu va fi o casa din panouri prefabricate , semifinisate care sa se monteze in 2-3 zile .
Nu singur face-ti casa ci mai aveti si muncitori . Ce se intampla daca masina cu muncitori face un accident s-au au probleme de sanatate ? Nu trebuiesc prinse in calcul ? Si mai rau , totul depinde de dv , cum se va respecta acel termen daca aveti chiar dv probleme ?
Deci nu este chiar asa . Si eu sunt permanent pe santier la momentele importante . Plus de asta 90% din casele realizate in tara , sunt proiectate si realizate sub supravecherea mea . Este nevoie doar sa rotesc capul si sa vad daca sa comis o eroare . Cu toate astea , eu dau 90 zile termene de predare . O sa spuneti ca prea tin cu ursul , dar pot fi realitati .
Deci in concluzie , intentia mea este sa colaborez cu alti constructori si sa eliminam pe cat posibil neseriosii .
Va doresc o zi buna .

Buna ziua
Pentru execuția casa la cheie de BCA sau caramida prețul nostrueste de 450 e mp construit ,garajul și subsolul se plătește la jumătate ,la fel case ce depășesc 120mp prețul este mai mic 400e mp
Pentru construcție casa pe structura de lemn prețul nostru este de 370- 400e mp cu fundație de beton usoara
An prețul acesta casele de vor preda la cheie
Relații
construlems@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *