Categorii
Intrebari de la cititori

Raspuns DELGAZ Iasi: nu se poate emite avizul tehnic de racordare

Buna ziua! O parere, va rog. In urma solicitarii de racordare la reteaua de energie electrica pentru organizare de santier, in vederea constructiei unei case, am primit astazi de la DELGAZ grid urmatorul raspuns:


Nu pot emite avizul tehnic de racordare deoarece reteaua lor in zona respectiva, nu mai poate prelua noi utilizatori si ca este necesara efectuarea unor lucrari de investitii cu termen maxim 31.12.2019. Terenul este in Iasi, Lunca Cetatuii, situat intre case, intr-un cartier rezidential, are 2 stalpi pe teren, iar autorizatia de constructie a fost eliberata in septembrie 2017. Mai este cineva care sa fi primit acest raspuns? Ce pot face in acest caz, avem creditul aprobat si ar trebui in aprilie sa ne apucam de casa. Multumesc. P.S. Ni s-a spus ca aceste probleme vizeaza Ciurea, Miroslava si Bucium din Iasi.

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Raspuns DELGAZ Iasi: nu se poate emite avizul tehnic de racordare.

5 răspunsuri la “Raspuns DELGAZ Iasi: nu se poate emite avizul tehnic de racordare”

Cauta alt distribuitor. Nu e? Nesansa noastra suntem la mana tuturor indiferent ce vrem sa facem.

Buna seara si multumesc pentru raspuns.
Alt distribuitor exista, insa, din pacate, doar DELGAZ grid poate autoriza/aviza bransamente la reteaua electrica.

Se poate emite ATR, insa in cazul dvs daca la prima analiza aDELGAZ GRID spune ca num trebuia sa va transmita ca este necesara executia unui studiu de solutie … se face proiectr de intarire retea, iar costurile urmeaza sa le suportati dvs. STIE CINEVA NUMARUL DE TELEFON DE LA DELGAZ GRID -DEPARTAMENT ACCES RETEA IASI ??

Buna seara am primit aviz negativ de la delgaz electricitate deoarece am stalpul la mai mult de 100 m ce e de facut ce ma sfatuiti

Dai declaratie conform careia „solutia de alimentare cu energie electrica a obiectivului nu implica racordarea la reteaua electrica de distributiede joasa tensiune”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *