Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Raspuns DELGAZ Iasi: nu se poate emite avizul tehnic de racordare


Buna ziua! O parere, va rog. In urma solicitarii de racordare la reteaua de energie electrica pentru organizare de santier, in vederea constructiei unei case, am primit astazi de la DELGAZ grid urmatorul raspuns:


Nu pot emite avizul tehnic de racordare deoarece reteaua lor in zona respectiva, nu mai poate prelua noi utilizatori si ca este necesara efectuarea unor lucrari de investitii cu termen maxim 31.12.2019. Terenul este in Iasi, Lunca Cetatuii, situat intre case, intr-un cartier rezidential, are 2 stalpi pe teren, iar autorizatia de constructie a fost eliberata in septembrie 2017. Mai este cineva care sa fi primit acest raspuns? Ce pot face in acest caz, avem creditul aprobat si ar trebui in aprilie sa ne apucam de casa. Multumesc. P.S. Ni s-a spus ca aceste probleme vizeaza Ciurea, Miroslava si Bucium din Iasi.

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Raspuns DELGAZ Iasi: nu se poate emite avizul tehnic de racordare.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

salomia gabriel in februarie 28th, 2018

Cauta alt distribuitor. Nu e? Nesansa noastra suntem la mana tuturor indiferent ce vrem sa facem.

Cristian in februarie 28th, 2018

Buna seara si multumesc pentru raspuns.
Alt distribuitor exista, insa, din pacate, doar DELGAZ grid poate autoriza/aviza bransamente la reteaua electrica.

ELENA BALA in martie 22nd, 2018

Se poate emite ATR, insa in cazul dvs daca la prima analiza aDELGAZ GRID spune ca num trebuia sa va transmita ca este necesara executia unui studiu de solutie … se face proiectr de intarire retea, iar costurile urmeaza sa le suportati dvs. STIE CINEVA NUMARUL DE TELEFON DE LA DELGAZ GRID -DEPARTAMENT ACCES RETEA IASI ??

petru in decembrie 17th, 2018

Buna seara am primit aviz negativ de la delgaz electricitate deoarece am stalpul la mai mult de 100 m ce e de facut ce ma sfatuiti

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii