Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Realizare structura rezistenta demisol (garaj, beci, camera centrala)


Am realizat subteran, pe langa demisolul casei cateva spatii (garaj cu doua ferestre in planseul placii plus beci cu fereastra, camera pentru centrala termica cu fereastra in planseul placii). Placa sau planseul subteran este acoperit cu pamant (spatiu verde) si trotuar peste care circulam si cu masina.


Cele 4 ferestre au dimensiunile aproximative 1550×1120 mm ce vin pe placa (planseu) prin intermediul unei ridicaturi (rame de beton de 150 mm, dreptunghiular cu dimensiunea de mai sus). Puteti sa realizati aceste 4 ferestre care sa suporte greutatea de trecere a noastra si chiar a unui autoturism?
Care ar fi pretul pentru realizarea acestora si montarea lor pe pozitie? Ramele acestor ferestre doresc sa fie etanse la apa si interperii. Ferestrele vor fi ingropate pana la nivelul solului. 0741027948 / 0741023928 . Sat Plutonisa, oras Frasin, Judet Suceava.

Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Realizare structura rezistenta demisol (garaj, beci, camera centrala).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii