Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se strange apa pe pardoseala in bucatarie si hol


Buna. Am cumparat un apartament la parter. Nu locuiesc in el dar de cate ori ma duc acolo am apa. Pe pardoseala in bucatarie si hol, daca stau 2 zile cam la 2 -3 ore strang apa. Apartamentul e izolat de propietar exterior si termopane tot de el montate.


Intrebare de la Violeta, pe adresa redactiei: Se strange apa pe pardoseala in bucatarie si hol.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Daniel in februarie 6th, 2018

Verificati conductele de apa, interesati-va la fostul proprietar daca prin pardoseala, in portiunea respectiva exista tevi de incalzire. Depinde si de ce vreti sa spuneti cand afirmati ca „…la 2-3 ore strang apa” balteste, sau condenseaza?, nu ne dati toate detaliile, apartamentul este/nu este incalzit, este/nu este aerisit periodic, are pardoseala din gresie pe toata suprafata respectiva, este izolat pe portiunea respectiva, etc. Daca nu exista pierderi de apa din conducte sau din instatatia de incalzire, atunci ramane problema condensului, desi greu de crezut.

violeta in februarie 6th, 2018

Buna .Nu locuim acolo mergem cam o data pe luna 1-2 zile .Balteste apa pe pardoseala gresie.tevile de incazire sunt pe perete nu sunt umede .Încalzirea e pe centrala gaz proprie .De aerisit cand nu suntem acolo lasam un geam rabatat .Pardoseala nu e izolata.

popescu in februarie 6th, 2018

Dacă nu locuiți în el și apartamentul nu este încălzit atunci suprafeele reci pot face condens. Încercați să asigurați o încălziere cât de mică. de ce nu este apă în toată casa și numai pe suprafețele reci?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii