Categorii
Intrebari de la cititori

Se strange apa pe pardoseala in bucatarie si hol

Buna. Am cumparat un apartament la parter. Nu locuiesc in el dar de cate ori ma duc acolo am apa. Pe pardoseala in bucatarie si hol, daca stau 2 zile cam la 2 -3 ore strang apa. Apartamentul e izolat de propietar exterior si termopane tot de el montate.


Intrebare de la Violeta, pe adresa redactiei: Se strange apa pe pardoseala in bucatarie si hol.

3 răspunsuri la “Se strange apa pe pardoseala in bucatarie si hol”

Verificati conductele de apa, interesati-va la fostul proprietar daca prin pardoseala, in portiunea respectiva exista tevi de incalzire. Depinde si de ce vreti sa spuneti cand afirmati ca „…la 2-3 ore strang apa” balteste, sau condenseaza?, nu ne dati toate detaliile, apartamentul este/nu este incalzit, este/nu este aerisit periodic, are pardoseala din gresie pe toata suprafata respectiva, este izolat pe portiunea respectiva, etc. Daca nu exista pierderi de apa din conducte sau din instatatia de incalzire, atunci ramane problema condensului, desi greu de crezut.

Dacă nu locuiți în el și apartamentul nu este încălzit atunci suprafeele reci pot face condens. Încercați să asigurați o încălziere cât de mică. de ce nu este apă în toată casa și numai pe suprafețele reci?

Buna .Nu locuim acolo mergem cam o data pe luna 1-2 zile .Balteste apa pe pardoseala gresie.tevile de incazire sunt pe perete nu sunt umede .Încalzirea e pe centrala gaz proprie .De aerisit cand nu suntem acolo lasam un geam rabatat .Pardoseala nu e izolata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *