Categorii
Misto, nu?

The Frame – televizorul care arata ca un tablou atunci cand este oprit

1-televizor Samsung The Frame care are aspect de tablou

Daca te-as ruga sa enumeri principalele elemente din decorul unui living modern, cu siguranta nu vei uita sa treci pe lista televizorul. Ne place sau nu, acesta este o prezenta constanta in vietile noastre, iar cand vine vorba despre amenajarea camerei de zi, de multe ori suntem dispusi sa dam mai multi bani pe un ecran cu diagonala mare decat pe o canapea confortabila.


Stiind cat pret pun unii oameni pe acest element, sud-coreenii de la Samsung au lansat pe piata un televizor unic, exclusivist, care arata exact ca un tablou atunci cand este oprit. Este vorba despre The Frame – un ecran care aduce si un aport decorativ spatiului in care este montat.

Creat pentru cei care pun pret pe design

The Frame este un Smart TV 4K cu un panou LCD cu design original semnat de elvetianul Yves Behar. Televizorul este conceput special pentru a fi montat pe perete – desi poate fi aleasa si varianta care se monteaza pe un suport – iar senzatia de tablou pe care o transmite atunci cand este activata functia Art Mode se datoreaza atat ramei interschimbabile, cat si imaginii pe care o afiseaza. Cumparatorii pot alege din mai multe modele de rame pentru ecranul The Frame, astfel incat sa le fie mai usor sa integreze produsul in decorul livingului. Acestia pot alege o rama alba, una neagra sau una cu aspect lemnos.

Tot Yves Behar este responsabil si pentru selectia celor 100 de imagini care sunt afisate pe ecranul televizorului in timpul activarii functiei Art Mode. Practic, pentru a capata aspectul unui tablou aparatul nu trebuie sa fie oprit, ci sa intre in stand by, iar imaginea selectata va functiona ca un screensaver. Si asta nu e tot. Pentru un aspect de tablou autentic Samsung a prevazut si un chenar interior (passepartout), care imbraca imaginea selectata. Nuanta chenarului interior poate fi setata din meniul TV, cu ajutorul telecomenzii.

Galerie de arta pe peretele din living

The Frame poate fi montat de unul singur, pe un perete gol sau deasupra semineului din living sau poate fi integrat intr-o colectie de tablouri, el avand rol de piesa principala, caz in care e bine ca celelalte tablouri, care vor fi montate in jurul televizorului, sa contina aceeasi paleta cromatica sau acelasi stil artistic cu screensaverul TV-ului unic produs de cei de la Samsung. Iar cei care prefera galeriile foto, pot folosi pentru in calitate de screensaver imagini din arhiva personala, incarcandu-le cu ajutorul unui memory stick.

Daca te intrebi cat consuma TV-ul The Frame atunci cand este activata functia Art Mode, se pare ca nu mai mult decat un decodor, ceea ce nu incarca cu mare lucru factura de energie electrica. Iar daca vrei sa stii cat costa acest televizor, se pare ca preturile variaza de la 1999 si 2799 USD, in functie de marime.

Sursa foto: Samsung

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *