Categorii
Intrebari de la cititori

Ajung 50000 pentru casa Iasi, materiale de calitate?

Buna ziua. Ma intereseaza sa construiesc o casa 100-110 mp in Iasi pe un teren drept. Cu un buget de 50000 euro m-as incadra cu materiale de calitate?


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Ajung 50000 pentru casa Iasi, materiale de calitate?

6 răspunsuri la “Ajung 50000 pentru casa Iasi, materiale de calitate?”

Bună ziua!
În principiu da. Dar înainte vă faceți un proiect și apoi să obțineți autorizația de construcție. Ar trebui definit materiale de calitate. Ele trebuiesc folosite pe întreg proceul de execuție a construcției (fier beton conform proiectului, beton conform proiectului, acoperiș conform proiectului, materiale finisaje – cum le doriți dumneavoastră). Să avețți în vedere și utilitățile necesare șantierului, respectiv casei: curent electric, apă curentă și gaz natural (unde se poate). Tragerea utilităților înseamnă bani și timp.
Cu stimă și spor!

BUNA ZIUA
DA.VA ANCADRATI FARA PROBLEME NOI VA O CONSTRUIM CHIAR CU UN BUGET DE 49500 E CASA DE 110 M2
CASA PE STRUCTURA DE BETON ARMAT CU FIER 6,8,10,12,14 MM,CU FUNDATIE DE 0,90 SI ELEVATIE DE O,70 DEASUPRA SOLULUI PANA LA COTA ,,0,, ,ZIDARIE DE YTONG 25/60/30,SAU CARAMIDA POROTERM O ALTA CATEGORIE,CU STALPI DE BETON ARMAT B250 CU GRINZI SI PLACA DE 0,12
CU ACOPERIS MANSARDABIL AN 2 APE ,CU ANVELITOARE DE TIGLA METALICA SAU CERAMICA DE BUNA CALITATE,IZOLATA EXTERIOR CU VATA BAZALTICA DE 10 FINISATA SI DECORATIVA,USI ESTERIOARE BUNA CALITATE,FERESTRE TERMOPAN BUNA CALIATATE,USI INTERIOARE BUNA CALITATE,TENCUITA ,GLET ,ZUGRAVIT CONFORM CERINTELOR,CENTRALA TERMICA ,CALORIFERE,INSTALATI SANITARE BUNA CALITATE,WC,CADA,DUS,GHIUVETE,GRESIE FAIANTA BUNA CALITATELA ALEGERE,PARQUET BUNA CALITATE INSTALATIE ELECTRICA COMPLETA ,CASA SE VA PREDA LA CHEIE AN 120 DE ZILE
SE POATE ANCEPE CAND DORITI
FORMA DE PLATA ANCHEERE CONTRACT 30% Avans AN ZIUA CAND SA ANCEPUT LUCRARILE,30% LA TURNAREA PLACI PESTE PARTER ,30% DUPA CE ESTE ACOPERISUL MONTAT,8% LA RECEPTIE,2% GARANTIE
ASTEPTAM COMENZI SANTE FIRMA
ADRESA
aureldragos@yahoo.com

Buna ziua,
Eu m-am apucat de casa acum 2 ani(am facut pe etape),110 mp,parter,si m-a costat pana acum 45000 de euro(constructorul cand s-a apucat a zis ca ma costa maxim 35000 la gata…o alta disutie este aici).Casa nu este terminata,pe exterior este finisata dar la interior nu este facut nimic,decat sapa turnata…Am respectat proiectul,nu asa cum imi zicea constructorul,sa mai injumatatesc,ca merge si asa,ca este casa parter si merge.Am pus fier cat era trecut in proiect,beton de la statie,caramida,acoperis tigla,izolatie vata minerala bazaltica.Curentul,apa,canalizarea,au fost facute anterior,nu intra in acest pret.
Daca prin materiale de calitate intelegeti tigla Creaton,vata minerala Rockwool si gips carton Siniat,atunci nu cred ca va incadrati…dar daca va duceti pe clasa de mijloc,posibil sa va incadrati in 50000 euro.
Toate cele bune!

Buna ziua ,daca nu aveti inca proiectul va putem ajuta noi cu tot cu proiect casa parter si mansarda 110 mp din pereti prefabricati ,beton cu izolatie incorporata si finisaje de lux, casa la cheie pret 55 mii euro.
detalii 0734844617 lucram numai cu recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *