Categorii
Obiecte de Mobilier

Comoda cu aspect de tablou – mobilier pentru case moderne

comoda 4 usi Art Work imagine flori de cires


Zilele trecute, in timp ce cautam un mobilier anume, am dat peste o colectie inedita de comode. Elementul care le face cu adevarat diferite de comodele intalnite de mine pana acum este aspectul de tablou, intrucat fiecare dintre piesele colectiei pe care ti-o voi prezenta in continuare are fronturile acoperite cu cate o imagine.

Daca ti-am captat atentia si te intrebi deja de unde poti cumpara acest mobilier interesant, sper sa te bucure ca toate aceste comode exista in Romania si pot fi comandate rapid, printr-un singur click.

Fototapet in forma de mic mobilier

Fototapetul este un finisaj decorativ utilizat in finisarea peretilor. Acesta ilustreaza o imagine la alegerea utilizatorului, scotand in evidenta peretele pe care este aplicat. Singurul dezavantaj al acestuia este cel ca atunci cand te plictisesti sa vezi aceeasi imagine nu o poti indeparta fara sa ramana urme. Pe cand o piesa de mobilier cu fronturile acoperite cu o imagine poate fi inlocuita fara urmari asupra starii finisajelor sau poate fi pur si simplu mutata in alta incapere.

Comodele despre care vorbesc fac parte din colectia Art Work, au un design minimalist modern (linii si unghiuri drepte) si sunt confectionate din PAL si MDF cu feronerie din otel inoxidabil. Fronturile pe care sunt imprimate diverse imagini cu ajutorul unei tehnici speciale sunt divizate in 4 usi discrete, fara manere, dotate cu sistemul de deschidere push-to-open. Banuiesc ca fiecare piesa este imprimata abia dupa ce cumparatorul alege imaginea dorita, iar daca asa este, cred ca producatorii ar putea imprima chiar si o imagine din arhiva personala a clientului, cu conditia sa li se puna la dispozitie o imagine cu rezolutie foarte buna. In acest caz, comoda poate deveni si un cadou frumos, unic si neasteptat pentru parinti, rude, prieteni sau alte persoane dragi.

Poti folosi aceasta comoda atat in amenajarea unui living modern, cat si in amenajarea unui hol sau a unui dormitor. Culorile imaginii imprimate pe frontul mobilierului trebuie sa vibreze la unison cu toate celelalte componente ale decorului.

Poti alege unul dintre miile de variante propuse de producatori de aici: Comode Art Work, iar in galeria de mai jos poti vedea cateva dintre ele, cat sa-ti poti face o idee despre cum arata acest tip de mobilier artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *