Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa cu beci in Craiova – Ytong de 40

Vreau sa construiesc o casa parter + beci in apropiere de Craiova (cca 3 km, intrare in Preajba pentru cunoscatori). Va rog un pret estimativ pentru manopera la rosu (inclusiv acoperis tip Lindab cu sistemul de scurgere montat) incluzand toate utilajele si echipamentele necesare (buldo, cofraje, popi, etc).


Amprenta la sol este de 14×10,5 iar beciul are cca 31 mp cu scara cu tot, intrarea fiind din interior. Constructia este din YTONG de 40 cm, cu placa si acoperis in 4 ape si cuprinde 2 dormitoare, 1 birou, living, baie, bucatarie, camera tehnica, terasa. Am proiectul si autorizatia de constructie. Multumesc.

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Constructie casa cu beci in Craiova – Ytong de 40.

4 răspunsuri la “Constructie casa cu beci in Craiova – Ytong de 40”

Buna ziua! Suntem firma de constructii din Craiova. Pretul il putem discuta la fata locului in baza proiectului. Ma gasiti la 0761953712.

Buna seara,referitor la casa ce doriti sa o faceti ne putem auzi la un telefon avem case facute la Craiova in loc Cotofeni din Dos tel 0751891171,puteti vedea lucrarea acolo facuta de noi.

Buna ziua
Disponibilitate pentru executia lucrarii.
Daca mai este de actualitate, astept in cel mai scurt timp planurile din proiect, pentru a va prezenta o propunere de pret a manoperei la rosu +invelitoare.
Cu stima, constructzece@gmail.com 0745315725

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *