Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa din lemn sau zidarie in Blejoi Prahova

Salutare. As dori sa construiesc o casa din lemn sau zidarie in Blejoi Prahova. Casa cu mansarda amprenta 10 / 10. As dori sa aflu pretul estimativ la cheie si durata de realizare. Va multumesc. Mentionez ca proiectul va fi gata in 2 saptamani. Multumiri.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Constructie casa din lemn sau zidarie in Blejoi Prahova.

14 răspunsuri la “Constructie casa din lemn sau zidarie in Blejoi Prahova”

Buna ziua referitor la casa dumneavoastra acuma ie alegerea dumneavoastra din ce doriti sa o faceti,noi construim case din lemn pe structura din lemn cu OSB sau numai din grinda de lemn intradevar ca sunt mai calduroase ca ,casele din caramida acuma ie decizia dumneavoastra avem casa facuta la Nistoresti Prahova,ne putem auzi la un telefon si putem discuta si despre pret,avem preturi accesibile tel 0751891171 astept raspuns.

Buna ziua,
Daca aveti nevoie de serviciul de DIRIGINTE SANTIER autorizat ISC,va rog sa ne contactati pe e-mail ungherea@yahoo.com sau telefonic la nr 0799 355 506.

Cu stima,
RUBIK & Echipa

Buna ziua.
Suntem din Campina si suntem specializati in casele pe structura de lemn , cu un portofoliu insemnat de lucrari , in tara si in extern . In dec am terminat o casa in Ploiestiori , pe care o puteti vizita si vorbi si cu clientul . Mai avem in zona inca alte lucrari carepot fi vizitate . Ne permitem sa va punem in contact cu toti clientii nostri.
Daca doriti , ne putem si intalni .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua.
Eu am o intrebare pentru clientii careoscileaza intre lemn si zidarie . Daca nu-i place lemnul ,sa nu-si faca casa de lemn niciodata . Multi ma intreaba cat rezista lemnul .
Am facut doua reabilitari la case de peste 100 ani . Un conac la urlati ,unde am schimbat cativa capriori ( unde intrase apa ) si in rest totul era intact , lemnul se cimentase .
Acum fac o consolidare la o casa ,peste careva venii o mansarda din lemn . Si aici zidaria este pulbere si lemnul intact , chiar si latii di tavan sunt perfecti . Sunt case facute de regele Carol sia fost locuita oana acum .
Deci o casa daca o intretii rezista ,indiferent din ce este facuta . Cala oricecasa , temelia trebuie safie buna .
In privinta ignifugarii , am facut 2 scoli , o gradinita si o cresa in Franta si nici una nu a fost ignifugata ,inclusin casele facute acolo . Nici in germania .
Sunt alte metode de preventie .

Si va mai spun ceva . Ce trebuia sa faca toti de la tara care aveau case si grajduri din lemn !!!
Numeni nu a ignifugat nimic ci au fost doar atenti . NOi intram in podul grajdului, unde era fan , cu lumanarea . La fel nu trebuia decat sa fim atenti .
Sunt urmarile efectului,, Colectiv ” adoptat de niste …….

Ignifugarea are un termen de valabilitate .
Cu o mai re-improspatezi dupa aceea perioada ? demontezi peretii si plafoanele pentru a ajunge la lemn ?”
Pentru a nu fi obligatorie , casa va trebui sa fie de importanta ,,D ”

Cu stima 0722235456

Bună ziua.
Prețul unei case cu structura de lemn ,executată corect,când spun asta
mă refer la calitatea lemnului,îmbinări cu profile metalice,suruburi,holzsuruburi ,ignifugari,hidroizolații, termoizolații , grosimea OSB-ului (20 mm.),instalație electrica mai pretențioasă, placi gipscarton ignifugat și alte elemente specifice acestui tip de case,toate acestea fac ca diferența de costuri sa se apropie de cea a unei case din zidărie clasica.Asta depinde de viziunea proprietarului.
Firma noastră a construit ambele tipuri de casa.
Ofertele nu diferă prea mult,doar execuția!
Pentru informații suplimentare sunați la 0722574328 sau trimiteți mail la ianconstruct@yahoo.com

sunt din zona si construiesc de 20 de ani case la cheie. Am terminat saptamana trecuta o casa din lemn in stil maramuresean pe care va recomand sa o vizitati daca va intereseaza. Pentru detalii ma puteti contacta la 0720424045.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *