Categorii
Intrebari de la cititori

Cost casa 155 m2 Arad, parter – la cheie

Cam cat ar costa o casa de 155 m2 doar parter (3 dormitoare, 2 bai mici, bucatarie, living, laundry room) la cheie materiale + manopera, in Arad? Multumesc.


Intrebare de la Monica, pe adresa redactiei: Cost casa 155 m2 Arad, parter – la cheie.

10 răspunsuri la “Cost casa 155 m2 Arad, parter – la cheie”

Buna ziua
Casa la rosu, v-o pot executa cu 38 euro/mp suprafata construita,reprezentind manopera, discutabil in minu /plus, dupa analiza complexitatii proiectului.
Pentru casa la cheie aveti de luat mai multe decizii referitoare la clasa si complexitatea finisajelor si instalatiilor dorite.
Daca pretul va intereseaza si detineti proiectul, il astept pe adresa constructzece@gmail.com
Cu stima. 0745315725.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN MAI MULTE JUDETE.

Buna ziua.Pentru a va efectua o oferta cit mai aproape de realitate va rog sa-mi trimiteti plansele de structura si arhitectura sau sa ma contactati.Multumesc.Barbu Ilie.Tel.0754394422

Buna. Temelia unei case se poate oferta dupa analiza proiectului, trimiteti planurile constructiei daca aveti, daca nu va putem proiecta noi, asa dupa ureche nu pot sa va dau nici cel mai mic indiciu cat v ar costa temelia casei de 110 mp. Datimi detalii ai va pot ajuta pt e varianta. Cu stima Nelu 0752170901,email constructnelu@yahoo.com

Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie. Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii. Efectuam lucrari in toata tara!!!
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultvisata Empire Building”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *