Categorii
Intrebari de la cititori

Culori usi interior daca gresia este bej / nuante?

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Cu culori de usi de interior sunt cele mai potrivite pentru gresie pe hol si bucatarie bej woodstyle, faianta bucatarie bej deschis, gresie baie bej inchis, faianta baie crem si decor cercuri in nuante de maro? Peretii vor fi albi.


Usa de la baie se deschide din dormitor. Intre dormitor si bucatarie exista un triunghi cu laturile de 10 cm. Livingul este deschis. (Oscilez intre usi albe si usi bej deschis). Este „gresita” placarea bucatariei cu faianta de jur imprejur pana la inaltimea de 1.50 – mai putin sub corpurile de bucatarie?
Montarea gresiei si faiantei fara distantiere se poate face daca nu e specificat clar ca este rectificata sau ce ar trebui sa aiba mentionat? Multumesc anticipat.

Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Culori usi interior daca gresia este bej / nuante?

4 răspunsuri la “Culori usi interior daca gresia este bej / nuante?”

Buna, Laura!

In contextul descris de tine cred ca ar merge la fel de bine atat usile albe, cat si cele bej deschis, cu mentiunea ca cele crem vor iesi mai mult in evidenta pe fundalul peretilor albi. Asa ca daca iti doresti putin contrast, mergi pe varianta usilor de interior bej deschis, iar daca nu consideri relevant acest aspect, iti recomand sa le alegi pe cele albe, care vor putea fi asortate si cu alta culoare, in cazul in care, la un moment dat, vei decide sa nuantezi peretii cumva.

In ce priveste faianta din bucatarie, personal, nu agreez utilizarea acestui finisaj in afara zonei blatului de lucru. Cu alte cuvinte, recomand sa plachezi exclusiv peretelui cuprins intre cele randuri de dulapuri.

Montajul fara distantiere / rosturi de dilatare ar trebui facut doar in cazul placilor ceramice care sunt concepute pentru acest tip de montaj. Desi nu-ti dai seama cu ochiul liber, gresia si faianta nerectificate (cele concepute spre a fi montate fara rosturi), nu au marginile perfect egale, iar acest lucru se va vedea in urma montajului fara distantire. Prin urmare, cred ca cel mai intelept ar fi sa respecti instructiunile de pe ambalajul placilor ceramice achizitionate.

Buna ziua
Victoria cum pot lua legatura cu tine construiesc o casa si am nevoie de ajutor pentru a alege culorile peretilor podelei s a m d .ma poti ajuta ?multumesc

Buna, Toma Jean!

Este suficient sa initiezi un dialog aici: https://www.casadex.ro/intrebarea-ta-constructii-decoratiuni-amenajari/ completand toate campurile formularului si expunand in clar dilemele cu care te confrunti. Pe langa intrebarea pe care o poti adresa in formularul respectiv, in care ne poti da cat mai multe detalii despre dorintele tale, ce spatii ai de amenajat, in ce problema ti-ai dori sa te ajutam, ne poti trimite si cateva imagini insotite de schita casei la andrei@casadex.ro 🙂 Noi le vom atasa intrebarii tale si apoi voi reveni cu un raspuns pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *