Categorii
Intrebari de la cititori

Idei construire pe un teren ingust cu deschidere 10 ml

Am cumparat un teren cu casuta veche pe el. Din pacate terenul pare mare, dar are deschidere de 10,5 ml. Pe latura din dreapta, pe hotar, am calcan al vecinei. Casa veche este in stanga pe hotar cu celalalt vecin, astfel incat in spatele curtii imi ramane teren liber si imprejmuita de calcanele vecinilor. Arhitecti carora le-am aratat situatia nu pre imi dau speranta ca as putea sa construiesc ceva nou mai spre fundul curtii, de extindere nici atat de supraetajare nu. Are cineva vreo idee stralucita?


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Idei construire pe un teren ingust cu deschidere 10 ml.

2 răspunsuri la “Idei construire pe un teren ingust cu deschidere 10 ml”

Buna ziua.
Poate cel mai bine esta sa-mi trimiteti o poza s-au locatia , pentru a-mi face o mai buna idee . un alt amanunt , este sa mergeti la primarie si sa vedeti care sunt conditiile incare puteti construi .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua. Este greu de crezut ca in conditiile terenul este flancat in intregime de calcane va trebui sa aveti retrageri laterale. Nu reiese foarte clar daca doriti sa pastrati constructia veche existenta. Este important de stiut cat spatiu de trecere spre fundul curtii ramane intre casa veche si vecin, la fel si distanta de la strada pana in fundul curtii. Puteti solicita la Primarie un Certificat de Urbanism de informare, unde vor fi listati toti parametrii urbanistici si toate limitarile normative aplicabile terenului Dvs. Daca doriti inca o parere a unui arhitect, va rog sa ma contactati sau sa lasati o replica la comentariul meu. Multumesc si succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *