Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Imi place parchetul gri, ce culoare sa aleg canapeaua?


Va rog sa ma consiliati sa pot alege intre urmatoarele combinati: 1. parchet gri / canapea galbena si mobila gri sau 2. parchet bej, canapea fistic si mobila gri sau 3. parchet gri, canapea galbena / fistic si mobila gri. Ideea este ca imi place parchetul gri si nu stiu ce culoare de canapea sa aleg, mobila nici atat. Multumesc.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Imi place parchetul gri, ce culoare sa aleg canapeaua?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 6th, 2018

Buna, Alina!

Canapeaua poate fi in orice culoare iti place mai mult, pentru mobila insa as opta pentru o combinatie de furnir de lemn (eventual unul apropiat de nuanta parchetului) si alb sau unt. De pilda, mobila poate avea fronturile unturii sau albe si carcasa dintr-un furnir de lemn in ton cu parchetul. Sau invers. Daca preferi mobila gri, sfatul meu este sa nu alegi o nuanta prea inchisa, ci sa mergi pe una deschisa, eventual combinata cu alb.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii