Categorii
Intrebari de la cititori

Modificare casa Sibiu, Medias – toate avizele obtinute

Caut firma serioasa pentru modificarea unei case in Sibiu Medias. Proiectul este destul de amplu (2 garsoniere la strada iar in partea din spate a casei o familiala pe 2 niveluri: 2 camere baie la etaj bucatarie, living etc la nivelul solului. Planurile sunt gata, se lucreaza cu o firma de proiectare si inginerie din Medias de unde provine si dirigntele de santier.


Precizez ca traim in Canada (diferenta de fus orar de 7 ore) deci intr-o faza incipienta comunicatiile se pot face mai mult prin e-mail. Dorim ca constructorul sa ridice casa la rosu cu tamplariile aferente (usi, ferestre), iar in cazul unei sumisionari convenabile chiar si la gri. Deci pentru cei care pot fi interesati se pot face 2 sumisionari.
Casa se afla in zona centrala a Mediasului (Sibiu) iar toate avizele sint obtinute. Se poate debuta constructia in cursul anului 2018. Dorim seriozitate si am prefera echipe sau firme care au un portfoliu cu lucrarile executate.

Intrebare de la Lucian, pe adresa redactiei: Modificare casa Sibiu, Medias – toate avizele obtinute.

12 răspunsuri la “Modificare casa Sibiu, Medias – toate avizele obtinute”

Buna ziua in legatura cu constructia ce doriti sa o faceti ne putem auzi la un telefon sa discutam mai amanuntit despre constructie si despre pret avem preturi accesibile tel 0751891171 multumesc.

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua, putem sa va executam lucrarile in cele mai bune conditiuni,oferindu-va calitate ,respectarea termenelor ,pret bun
CU RESPECT 0745558307

Buna ziua
Pentru o oferta reala este necesar proiectul si calculul structural.
Va invit sa vizionati pagina Fb :
Euroconstruct.eu
Vom stabili detaliile in privat.

Cu stima
Nicuso Tataruca
0758807061

Celor care vor sa se intereseze de proiectul pe care l-am descris :
datorita faptului ca locuiesc in Canada relatiile la telefon in faza incipienta nu cred ca isi au rost…
Trimiteri lla pagini Facebook…unde acelasi nume se regaseste la alti 2356 de persoane deasemenea nu cred ca e prferabil…
O adresa email unde va pot trimite documentatia este preferabila.
Va multumesc pentru interesul accordat..

LUCIAN MARCU

Bună seara pt o oferta completa va rog sa-mi trimiteți proiectul la adresa de e-mail cornelfota76@gmail.com ca lucrare de referință este la Păltiniș Sibiu se numește Castelnor și se situează la borna kilometrica 7 către Arena Platos are 5400mp construibili pt mai multe detalii la nr tel 0765894924.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *