Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casuta lemn 60-70 mp, constructie Brasov

Buna seara, ma intereseaza o casuta amprenta 60 – 70 mp cu mansarda din lemn, fara beci, la parter living, bucatarie, baie si un dormitor micut. La mansarda 2 dormitoare si o baie. La cheie de la ce pret incep? Astept o oferta. Multumesc. Brasov.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Pret casuta lemn 60-70 mp, constructie Brasov.

11 răspunsuri la “Pret casuta lemn 60-70 mp, constructie Brasov”

Buna ziua
Executat case pe structura din lemn si din zidărie
Pretul nostru la cheie inclus fundatie ușoară
este de 38500 e pentru o casa de 110mp parter plus mansarda
tel
0735776358
angelaurel199@yahoo.com

Bună seara!
Am înțeles că mansarda o doriți din lemn. Dar restul casei din ce vreți să o faceți? Lemn, cărămidă, ytong sau alte materiale. Din ce îmi dau seama nu aveți proiect. Aşa că hotărâțî cum vreți să arate, faceți un proiect şi spor la muncă. Prețul se modufică permanent.
Cu stimă

Toată lumea are dreptate,iar din punctul meu de vedere toata lumea v-a cotat casa cu mansarda cu placa de beton și zidărie de caramida in totalitate.Asta reiese din preturile afisate.la 320-350 euro/mp desfasurat.Suntem firma din Brasov si va putem prelua casa d-voastra de la proiectare,avize,autorizatie de construire pana la intabulare si bransament utilități.Contactati-ne pe office@case-rosu.ro si va putem arata cateva proiecte deja realizate si de asemenea planuri de case ce se încadrează în termenii d-voastra.

Buna ziua.
Suntem specializati pe case lemn . In zona avem la Teliu (In 2010)si Lunca Calnicului , case facute .Pe sit -ul nostru ,magicconstruct puteti vedea o parte din realizarile noastre .
Suntem din Campina , deci aproape . Dati-mi datele de contact sa va trimit mai multe detalii .
Cu stima 0722235456
Office@constructii-caselemn.ro

Va invit sa vizitati monolitloghomes.ro O casa din lemn rotund poate fi executata la cheie incepand cu 330 euro/mp iar cea din structura incepand cu 350 euro, fara legare la utilitati stradale si fundatie

Buna ziua pretul la cheie este de 280 Euro mp ne putem auzi la un telefon pentru mai multe detalii ,tel 0751891171, 0744990949 multumesc si astept raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *