Categorii
Intrebari de la cititori

Rog feedback consum incalzire in pardoseala electrica

Rog feedback pentru incalzire in pardoseala electrica. Ma intereseaza cam care este un consum real, care sunt avantajele si dezavantajele. Multumesc!


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Rog feedback consum incalzire in pardoseala electrica.

5 răspunsuri la “Rog feedback consum incalzire in pardoseala electrica”

buna ziua
sa luam avantajele care sint identice cu cele cu apa calda
dezavantajele,daca dispuneti de o suma de bani si nu va pasa nici unul,daca aveti banii numarati,uitati de incalzire electrica,m2 de pardoseala da max 110w la 100m2 asta este 11kw,o centrala de 6kw monitorizta de mine la noi in bloc pt o suprafata de 60m2 utili a „inghitit”1940 kw in 30 zile e mult,e putin totul depinde de buzunar

Noi avem incalzire in pardoseala de 4 ani,avem centrala pe lemne cu gazificare,incalzitm doar partierul,mansarda e cu calorifere,dar suntem multumiti.

Nu am posibilitatea de incalzire in pardoseala cu agent termic, doar electrica (nu imi permite grosimea instalatiei+sapa). E clar ca va fi un consum mare cu centrala pe curent. Nu cred ca poate fi comparata cu varianta de fir incalzitor.

Totusi, nimeni nu are acasa incalzire in pardoseala electrica?

Caut o parere avizata.

Multumesc

Pentru caldura pe care o da e scumpa. Este buna ca o a II-a sursa de incalzire, de ex: daca se strica incalzirea centrala, pana cand o repara nu ingheti de frig, dar nici nu suferi de cald. Probabil cu panouri solare merita, varianta asta nu am incercat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *