Categorii
Intrebari de la cititori

Rog idei cum sa procedez in amenajarea acestui apartament

Buna! Am cumparat un apartament are 56 mp suprafata utila, este semidecomandat, bucatarie are 6 mp, nu stiu cum sa o mobilez – alba in stil vechi, as vrea sa am si o masa dar nu stiu ce culoare sa fie faianta si gresia. Iar in baie as vrea cada si masina de rufe in baie. Baia are 4 mp. As vrea o idee, cum sa procedez. Va multumesc.


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Rog idei cum sa procedez in amenajarea acestui apartament.

Un răspuns la “Rog idei cum sa procedez in amenajarea acestui apartament”

Buna, Claudia!

O sa incep cu baia, indrumandu-te sa citesti urmatoarele articole, unde vei gasi cateva solutii de integrare a masinii de spalat in baie:

https://www.casadex.ro/2018/01/unde-poti-monta-masina-de-spalat-rufe-idei-si-solutii-reale/

https://www.casadex.ro/2016/02/3-exemple-de-bai-moderne-cu-loc-pentru-masina-de-spalat/

https://www.casadex.ro/2013/08/unde-montam-masina-de-spalat-haine-in-baie-sau-in-bucatarie/

In primul dintre articolele de mai sus vei gasi un set de informatii si idei utile care sper ca te vor ajuta in luarea deciziei.

In ce priveste bucataria mica, in imaginea cu nr 2 a articolului urmator vei gasi un exemplu de bucatarie cu mobila alba, stil vechi, asa cum inteleg ca iti doresti si tu: https://www.casadex.ro/2018/03/amenajarea-bucatariilor-mici-idei-de-configurare-ergonomica-a-spatiului/ Daca e sa ne ghidam dupa exemplul din imaginea respectiva, masa poate fi in ton cu fronturile mobilierului. Insa eu ma gandesc ca si varianta unei mese din lemn ar fi potrivita, caz in care poti alege un blat in aceeasi nuanta pentru garnitura de dulapuri, iar scaunele le-as alege in ton cu fronturile albe ale mobilierului.

Pentru a economisi spatiu poti opta pentru o masa rotunda, insa e bine sa stii ca aceasta este potrivita pentru o familie mica, formata din cel mult 3 membri. O solutie ar fi sa amenajezi un mic loc de luat masa in bucatarie (cu masa rotunda) si unul mai generos in living, pentru situatiile si ocaziile speciale. Insa in acest caz va trebui sa gandesti cu atentie intreaga configurare a livingului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *