Categorii
Intrebari de la cititori

Rog oferta instalatie electrica Ilfov, casa 115 mp

Buna ziua. Rog oferta instalatie electrica casa noua 115 mp utili, parter + pod nelocuibil, zidarie clasica. Casa se afla in judetul Ilfov, Comuna Cornetu si sunt in curs de obtinere avize pentru construire amplasament loc pentru contoar pe teren. Casa este la rosu momentan, am solicitat instalare curent trifazic si am aprobare pentru acest lucru.


In conditiile date va rog sa ma ajutati cu o oferta de pret manopera realizare instalatie electrica pentru 4 camere, 2 bai, 1 hol, camera tehnica. De principiu ma gandesc la 4 -5 prize duble pe camera (living+ 3 dormitoare) , 1 priza in fiecare baie, 10-12 prize duble bucatarie, 2 prize camera tehnica, 2-3 prize hol. Pentru iluminat cate 1 loc lampa pe fiecare camera + cateva spoturi in toata casa (15-20 locuri total) 1 loc in pod si o priza dubla. Precizez faptul ca planseul este din lemn, iar tavanele vor fi din rigips. Suplimentar casa va fi incalzita prin panouri electrice radiante motiv pentru care va trebui adus loc de priza pe tavan unde vor fi instalate panourile radiante. Nu am proiect. Multumesc.

Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Rog oferta instalatie electrica Ilfov, casa 115 mp.

5 răspunsuri la “Rog oferta instalatie electrica Ilfov, casa 115 mp”

Buna ziua
Pentru o oferta de pret a manoperei,este necesara vizualizarea lucrarii.
Daca siteti de acord, astept raspuns la tel. 0745315725 pina la 27.03.2018
Cu stima. constructzece@gmail.com

EXECUT INSTALATII ELECTRICE LA IMOBILE NOI, RENOVARI INSTALATII ELECTRICE LA APARTAMENTE, CASE VECHI, IN BUCURESTI-ILFOV, BACAU, NEAMT, TIMIS, ARAD, CONSTANTA, CLUJ, BIHOR, SALAJ.

Buna seara!
De principiu este/ nu este asa cum va doriți. Prizele se monteaza functie de aparatura si de locul amplasării acestora. Partea de impamintare a casei trebuie gindita. Câte tablouri electrice aveți nevoie? Câte circuite separate aveți nevoie in bucărarie sau camere, pentru consumatorii mari? Pentru panourile radiante nu vă trebuie circuite separate? În situația dată putețî folosi centrală termică pe curent trifazată. Pentru trifazat trebuie să vă gîndiți să nu returnați reactiva în sistem. Din câte ştiu mai mult de 16 A pe faza nu se asigură. Oare rentează?
Cu stimă şi o seară bună.

Buna ziua.
Referitor la panouri si incalzirea electrica . Exista o zicala ,, Fiecare cioara-si lauda aninul ”
Am facut un prototip de casa de vacanta , suspendata , deci bine izolata si am incalzit-o electric , panou si convector . La 80 mp construiti si 62 locuibili , am avut o medie de 350 lei / luna costuri de incalzire electrica .
Am facut anul trecut o casa de lemn la chitila , 140 mp si la fel clientul a incolzit-o doar cu panouri radiante(foarte scumpe , cu ionizare , etc ) si un chemineu pe lemn . tot consumul /luna pare sa fie de 600 lei , consum general, nu doar pe incalzire . Deci nu este prea elocvent consumul pt incalzire .

Si acum o comparatie cu incalzirea pe gaz , care este de 4 ori mai ieftina ( in conditia in care gazul este nediluat cu aer ). Casa Campina de pe sit , este facuta in 2011 are undeva la 300 mp construiti , bine izolata , si care are o medie de 100 eur/ luna , consum de gaze pe timpul iernii .

Si acum pentru client .
In Cornetu , inainte de pod se face o strada ce duce catre magurele , ultima pe stanga , langa padure , se afla Casa Bucuresti de pe sit , este facuta in 2011 si este incalzita cu centrala electrica trifazica .
Eu o sa fac anul acesta un tezt cu un sistem fotovolt , in care sa consum emergia bruta si nu stocata . Francezi tot fac reclama la un radiator cu stocare de caldura si care foloseste energia bruta de le panouri , o consuma si suplimenteaza cu reteaua in caz de nevoie . Nu da detalii tehnice , dar asa cred eu ca se intampla .
Referitor la reactiva , nefiind consumatorii inductivi , va fi f mica .

Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Multumesc pentru sfaturi. Am mai cerut alte pareri si se pare k voi renunta la panourile radiante in detrimentul incalzirii clasice cu centrala pe gaz si radiatoare.
In conditiile date imi puteti da o estimare de costuri a instalatiei electrice ? Voi folosi un singur panou sigurante din care vor pleca 3 faze ( 16 A )
In Bucatarie as dori circuit separat pentru cuptor ( va fi electric) ..alt mare consumator de energie nu mi vine in minte.
Circuit separat va avea si masina de spalat rufe care se va amplasa in camera tehnica , aerele conditionate ( 4 buc) si cam atat ( daca ar mai fi consumatori mari acum nu stiu sa va zic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *