Categorii
Intrebari de la cititori

Sa fac fundatia acum si restul casei la anul? Sfaturi

Buna ziua. As vrea un sfat avizat, e bine sa fac fundatia pentru o casa de 200 mp parter acum si restul lucrarilor anul viitor? Cum afecteaza asta lucrarea? Multumesc.


Intrebare de la Toma, pe adresa redactiei: Sa fac fundatia acum si restul casei la anul? Sfaturi.

2 răspunsuri la “Sa fac fundatia acum si restul casei la anul? Sfaturi”

Buna ziua ne putem auzi la un telefon in legatura cu fundatia va putem da si unele sfaturi si vo putem si face fundatia tel 0751891171.

Eu as face totul odata. Atat timp cat se respecta clasa de betoane, armarea si timpul de repaus nu ar trebui sa fie nici o problema. Eu a trebuit sa fac o gaura in elevatie pentru a duce canalizarea de la baie la bucatarie la o zi de la turnare si abea am reusit cu percutorul. Foarte tare betonul (B250). Am pus fierul beton pentru stalpi in intregime din fundatie pana la placa de sus evitand pierderile si avand asa rezistenta marita in caz de cutremur. Ca bani ganditi-va ca daca faceti toata lucrarea cu o echipa/firma va duce mai putin pe ansamblu decat daca faceti separat. Putine firme se baga la o lucrare deja inceputa si nu acorda garantie pe ce nu au facut ei. Iar daca Doamne fereste este o problema.. dau vina unii pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *